Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει τα επεισόδια

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τις ανάρμοστες συμπεριφορές που υπήρξαν από μερίδα οπαδών στη διάρκεια του κυριακάτικου τελικού με τον Παναθηναϊκό και ευχαριστεί όλους τους υπόλοιπους για τη συμπαράστασή τους στην ομάδα.

BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με ανακοίνωσή της η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ καταδικάζει απερίφραστα τις ανάρμοστες συμπεριφορές που υπήρξαν από μερίδα οπαδών στη διάρκεια του κυριακάτικου τελικού με τον Παναθηναϊκό και ευχαριστεί όλους τους υπόλοιπους για τη συμπαράστασή τους στην ομάδα. Αναλυτικά:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμπεριφορά μίας εξαιρετικά μεμονωμένης μερίδας ατόμων, οι οποίοι προέβησαν χθες σε ενέργειες που δεν ταιριάζουν στη φήμη και την ιστορία της ομάδας μας.

Ταυτόχρονα, ευχαριστούμε θερμά τη συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων μας που βρέθηκαν χθες στο Σ.Ε.Φ., για τη συγκλονιστική (και κόσμια) υποστήριξή τους στην ομάδα μέχρι και την τελευταία στιγμή, καθώς και για το γεγονός ότι εκκένωσαν άμεσα το γήπεδο, βοηθώντας την ομάδα μας να αποφύγει τυχόν δυσμενέστερες συνέπειες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK