Η Μάλαγα το σκέφτεται για Βασιλειάδη

Η Μάλαγα το σκέφτεται για Βασιλειάδη
Η επίσημη συμφωνία ανάμεσα στην Μάλαγα και τον ΠΑΟΚ για τον Κώστα Βασιλειάδη απέχει από την ολοκλήρωσή της. Όπως γράψαμε πριν από μία εβδομάδα, η Ουνικάχα ειδοποίησε τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης για την πρόθεσή της να δώσει τον παίκτη δανεικό ακόμα και στην ίδια του την ομάδα.

Η λεπτομέρεια αφορά στην βούληση των Ανδαλουσιανών να αναζητήσουν ομάδα στην Ισπανία, με πρώτη σκέψη για την Μενόρκα, για να παραχωρήσουν τον Έλληνα παίκτη. Ο Σκαριόλο θα ήθελε να τον έχει όσο το δυνατόν πιο κοντά για να παρακολουθεί την βελτίωσή του ενώ υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ζητήσει τον Βασιλειάδη ακόμα και μεσούσης της περιόδου προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της Μάλαγα.

Ο ΠΑΟΚ από την μεριά του δεν έχει άλλη επιλογή από το να απαιτήσει τον… δανεισμό του αρχηγού του για έναν χρόνο προκειμένου να μην υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις από τους φιλάθλους.

Παράλληλα ενισχύεται και το αγωνιστικό σκέλος καθώς με την παραμονή του Βασιλειάδη μένει μία ουσιαστική εκκρεμότητα ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού αναμένεται να παραχωρηθεί στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος των πρώτων φιλικών των πρωταθλητών καθώς μέχρι τότε ο Δημήτρης Ιτούδης δεν έχει άλλες επιλογές παικτών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK