Η μητέρα του Καρλ Άντονι Τάουνς πέθανε από πρόβλημα που "δεν είναι τόσο σοβαρό"

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς είχε αποκαλύψει, στις 25 του Μάρτη την εξέλιξη της υγείας της μητέρας του, αφότου μολύνθηκε με κορονοϊό. Έκτοτε η Ζακλίν ήταν στην εντατική. Πέθανε τα ξημερώματα, από επιπλοκές που ήταν συνέπεια του Covid-19.

H οικογένεια του Καρλ Άντονι Τάουνς, όταν εκείνος ήταν μωρό. Την πόσταρε ανήμερα της 20ης επετείου των γονιών του, τον Ιούλιο του 2016.
H οικογένεια του Καρλ Άντονι Τάουνς, όταν εκείνος ήταν μωρό. Την πόσταρε ανήμερα της 20ης επετείου των γονιών του, τον Ιούλιο του 2016. @KARLTOWNS (INSTAGRAM)

Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ επέμενε πως το γενικό lockdown των ΗΠΑ θα επιφέρει οικονομική κρίση που θα 'χει περισσότερα θύματα από τον κορονοϊό, ο Καρλ Άντονι Τάουνς είχε ποστάρει ένα video, στο οποίο αποκάλυπτε πως η μητέρα του είναι σε τεχνητό κώμα, εξαιτίας του Covid-19.

Έδωσε και κάθε λεπτομέρεια για το πώς εξελίχθηκε η κατάσταση με την υγεία της Ζακλίν, αφότου προσβλήθηκε από τον ιό έως την εντατική και με αυτόν τον τρόπο επισήμαινε τη σοβαρότητα της ασθένειας. Επαναλαμβάνω εκείνη την περίοδο ο Πλανητάρχης επέμενε πως υπάρχει μεν, πρόβλημα, αλλά δεν είναι και τόσο σοβαρό. Ή τουλάχιστον όχι τόσο σοβαρό όσο η οικονομική ύφεση που θα ζήσουν οι ΗΠΑ, αν κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις για να τηρηθεί το social distancing -που μέχρι σήμερα είναι ο μόνος τρόπος για να περιοριστούν τα κρούσματα και κατά συνέπεια οι θάνατοι. Σε αυτό το κομμάτι γης, τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν φτάσει στα 587.337, έχουν αποθεραπευτεί 44.207 και έχουν πεθάνει 23.649 άνθρωποι. Στη λίστα αυτή μπήκε και η μητέρα του Τάουνς, τα ξημερώματα. Η προσπάθεια της να κρατηθεί στη ζωή διήρκεσε ένα μήνα. Ήταν 59 χρόνων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της οικογενείας ενημέρωσε πως ο θάνατος επήλθε από επιπλοκές που ήταν συνέπεια του Covid-19, γιατί θα 'χεις παρατηρήσει πως υπάρχει μια τάση -από πολλές χώρες, ου μην όλες- να δηλώνουν ως αιτίες θανάτου ό,τι άλλο πρόβλημα υγείας είχε ο όποιος ασθενής, πριν τη μόλυνση, που δίνει το τελειωτικό χτύπημα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες καταγραφές, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα πλησιάζουν στα 2.000.000 σε όλον τον πλανήτη και οι θάνατοι τους 120.000. Από σήμερα οι ΗΠΑ ξεπέρασαν την Ιταλία, ως προς τις χώρες που 'χουν τους περισσότερους θανάτους, λόγω κορονοϊού, σύμφωνα με το NBC. Και οι 50 πολιτείες έχουν τουλάχιστον από ένα θύμα της πανδημίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK