Η πράσινη απάντηση στον "Σφαιρό": "Πουλάει τρέλα, πάντα εμείς από πάνω..."

Δεν άργησε η αντίδραση του επίσημου Παναθηναϊκού για τα όσα υποστήριξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και αφορούσαν τον αγώνα κυπέλλου, αλλά και την εν γένει κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ.

Η πράσινη απάντηση στον "Σφαιρό": "Πουλάει τρέλα, πάντα εμείς από πάνω..."

Ο Τάκης Τριαντόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ήταν εκείνος που ανέλαβε ν' απαντήσει στις αιχμές που άφησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook: " Καλημέρα. Από την ημέρα που είχα την τιμή να αναλάβω αυτή την θέση στον Παναθηναϊκό, είμαι πολύ προσεκτικός στο τι γράφω. Σχεδόν τίποτα. Αλλά σήμερα δεν άντεξα! Δυο χρόνια τώρα προσπαθούμε να ρίξουμε τους τόνους και να έχουμε ένα όμορφο και ήρεμο πρωτάθλημα. Από τον ΔΓ, τα στελέχη μας, την ομάδα, τους οπαδούς μας, όλοι μαζί σαν οικογένεια. Από πλευρά μας το τηρήσαμε.

Κάναμε εκκλησία το ΟΑΚΑ, δεν μιλήσαμε όταν χάσαμε το πρωτάθλημα με τα βήματα και όποτε άλλοτε αδικηθήκαμε, δεχτήκαμε τις σερί ήττες χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό και φτάσαμε σε μια σειρά τελικών πέρυσι που χρόνια είχαμε να δούμε και τέλος δεν μιλήσαμε μετά το ΣΕΦ, όταν κινδυνέψαμε από τους κουκουλοφόρους με τα ρόπαλα. Όσο κέρδιζαν οι αντίπαλοι και έπαιρναν τους τίτλους, ακολουθούσαν. Όλα καλά! Μια ήττα ήρθε και προσπαθούν να τα γκρεμίσουν όλα.

Χρησιμοποιούν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σχόλια-απάντηση χωρίς να δείχνουν από που ξεκίνησαν, κάνουν σόου με DVD στην ΚΕΔ για την διαιτησία, και χθες στο περιθώριο μιας σπουδαίας νίκης ο προπονητής τους πουλάει τρέλα. Κύριοι πρέπει να μάθετε να χάνετε και να σταματήσετε να προκαλείτε. Και φυσικά, ναι, ο κόσμος βλέπει και αντιλαμβάνεται. Βλέπει ποιος είναι ο μεγάλος σύλλογος. Γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά... Και εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε από πάνω, θα συνεχίσουμε την πορεία που χαράξαμε είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε... Ακόμα και μόνοι μας!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σφαιρόπουλος: "Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται όταν παίζουμε με τον Παναθηναϊκό"

24MEDIA NETWORK