Η πρώτη κίνηση για ...ματ

Η πρώτη κίνηση για ...ματ
Πρόκριση στην φάση των "16" της φετινής Ευρωλίγκα ... βήμα πρώτο. Το βράδυ της Πέμπτης στις 21:10 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κλειστό του Κορυδαλλού την Βιλερμπάν, έχοντας στο μυαλό του μόνο το ροζ φύλλο αγώνα, το οποίο και θα του επιτρέψει να μείνει "ζωντανός" στην υπόθεση πρόκριση. Αν αυτό έρθει, τότε το συγκρότημα του Πειραιά θα πάει την επόμενη εβδομάδα στο Βερολίνο, διεκδικώντας το εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να είναι παρόν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Μπορεί η αποψινή αντίπαλος των "ερυθρολεύκων" να είναι βαθμολογικά πλήρως αδιάφορη, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να ...υποψιάσει τους γηπεδούχους.

Η ελληνική ομάδα παίζει απόψε λοιπόν τον πρώτο από τους δύο πρόωρους τελικούς της, όμως απέναντι της έχει μία αντίπαλο που είναι και με το παραπάνω στα μέτρα της. Μάλιστα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε ότι μπορεί η γαλλική ομάδα να μην "καίγεται" για τη νίκη, ωστόσο είναι συγκρότημα που ξέρει να παλεύει. Με λίγα λόγια, τα λάθη απόψε στο παρκέ δεν συγχωρούνται, καθώς και το πιο απλό μπορεί να στοιχίσει το "μαγικό" χαρτάκι στους οικοδεσπότες. Ωστόσο, για ακόμη μία φορά οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να έχουν την δυναμική βοήθεια του κόσμου τους, ο οποίος και αναμένεται να γεμίσει τις εξέδρες. Ο "Σάλε" τόνισε ότι πρέπει να προσέξουν πολύ στον αμυντικό τομέα και να έχουν έναν γρήγορο ρυθμό στην επίθεση.

Στον αγωνιστικό τομέα, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει και πάλι τους συμπαίκτες του ο Ρούμπεν Βολκοβίσκι, ενώ εντός αγώνα θα είναι και ο Βαγγέλης Σκλάβος που αποθεραπεύτηκε πλήρως. Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για το ροζ φύλλο αγώνα, ενώ εκτός αποστολής θα είναι ο πόιντ γκαρντ τους, Ρότζερς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK