Η "συμμορία" του Χιούστον μπούκαρε στ' αποδυτήρια των Κλίπερς

Αν δεν έμαθες τι έγινε στο Κλίπερς - Ρόκετς, δεν έχεις... ξυπνήσει σωστά. Η επιστροφή του Κρις Πολ στο Λος Άντζελες ήταν πολύ πιο επεισοδιακή απ' όσο μπορείς να φανταστείς.

Η "συμμορία" του Χιούστον μπούκαρε στ' αποδυτήρια των Κλίπερς

Έγιναν... πραγματάκια τα ξημερώματα στο Λος Άντζελες, αφού τα τελευταία λεπτά του αγώνα μεταξύ των Κλίπερς και των Ρόκετς, κυρίως δε όσα έγιναν εκτός παρκέ κρατούν στην… τσίτα τους Αμερικανούς, αφού το σόου συνεχίζεται.

Η κόντρα των δύο ομάδων, που έχει φουντώσει τα τελευταία χρόνια (θυμίζουμε ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ΝτεΆντρε Τζόρνταν πέρυσι) οδήγησε σε ακραίες -για το ΝΒΑ- καταστάσεις, καθώς έφτασε μέχρι και σε "ντου" τεσσάρων παικτών των Ρόκετς στ' αποδυτήρια των Κλίπερς!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν από το ματς οι Κλίπερς έπαιξαν στα ματριξ του γηπέδου βίντεο-αφιέρωμα στον Κρις Πολ. Του ηγέτη τους μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Οι αγάπες όμως κράτησαν ελάχιστα, αφού τα αίματα άναψαν στο παρκέ.

Στα 3'34'' πριν από τη λήξη ο Μπλέικ Γκρίφιν σταμάτησε μπροστά στον πάγκο των Ρόκετς και αντάλλαξε... όλα τα φωνήεντα με τον προπονητή τους Μάικ Ντ'Αντόνι.

Ο (μέχρι πέρυσι συμπαίκτης του Γκρίφιν, αλλά πλέον αντίπαλός του) Κρις Πολ ήταν ο πρώτος που πήγε να ζητήσει το λόγο και η κατάσταση ξέφυγε άμεσα, με αποτέλεσμα ο Πολ ν' αποβληθεί επειδή έσπρωξε τον Γκρίφιν.

Η συνέχεια δόθηκε ένα λεπτό πριν το φινάλε. Με τον νικητή να έχει κριθεί (οι φορμαρισμένοι Κλίπερς είχαν τη διαφορά) ο τραυματίας Όστιν Ρίβερς που βρισκόταν στον πάγκο με πολιτική περιβολή άρχισε να "πικάρει" τον Τρέβορ Αράιζα. Trash talking λέγεται αυτό στην αθλητική διάλεπτο. Μπήκε στη μέση ο Γκρίφιν που... ψαχνόταν για καβγά από πριν και κατέληξε επίσης στ' αποδυτήρια.

Τα ωραία ωστόσο έγιναν λίγο αργότερα. Προφανώς οι παίκτες των Ρόκετς έμαθαν τι είπε ο Ρίβερς στον Αρίζα και πήγαν να τον... ψάξουν. Ο Κρις Πολ, που ήξερε τα κατατόπια, πήρε μαζί του τους Τζέιμς Χάρντεν (ήταν ξεκούραστος) και Τζέραλντ Γκριν και πήγαν στην... πίσω πόρτα των αποδυτηρίων των Κλίπερς. Για αντιπερισπασμό δε έστειλαν τον Κλιντ Καπελά να χτυπήσει την μπροστινή πόρτα. Ο Ελβετός σέντερ υπάκουσε στις αρχηγικές εντολές, οι Κλίπερς άνοιξαν κι έκλεισαν αμέσως την πόρτα στη θέα του, αλλά εκείνη την ώρα πήγαν να μπουκάρουν οι άλλοι τρεις της... συμμορίας από την πίσω πόρτα.

Ορισμένα δημοσιεύματα μετέφεραν την πληροφορία πως τους απέτρεψε η ασφάλεια του γηπέδου την τελευταία στιγμή, άλλα πάλι ανέφεραν ότι πρόλαβαν να εισβάλουν και οι τρεις, μερικά ότι τα κατάφερε μόνο ο Κρις Πολ.

Το σίγουρο είναι είναι πως έγινε της... κακομοίρας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK