Η ΤΡΟΜΕΡΗ προπόνηση του ακούραστου ΛεΜπρόν!

Το καλοκαίρι ισοδυναμεί χαλάρωση για τους αθλητές όμως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν σταματάει ποτέ θέλοντας να βελτιώνεται συνεχώς. Δείτε πώς γυμνάζεται ο σούπερ σταρ των Καβς (VIDEO).

Η ΤΡΟΜΕΡΗ προπόνηση του ακούραστου ΛεΜπρόν!

Οι φετινοί τελικοί του NBA αποτελούν παρελθόν βρίσκοντας θριαμβευτές τους Γκόλντεν Στέις Γουόριορς για δεύτερη φορά στα τελευταία τρία χρόνια όμως αυτό το γεγονός δεν είναι αρκετό για να "ρίξει ψυχολογικά" τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Όσοι νόμιζαν πως ο "Βασιλιάς" θα χρειαστεί να πάει σε εξωτικά μέρη για να... ξεχαστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν "έχασαν" αφού το video που ανέβασε ο ίδιος ο σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι χαρακτηριστικό.

Γεννημένος αθλητής, πολεμιστής και μαχητής, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φροντίζει να δουλεύει το σώμα στο γυμναστήριο ώστε να παραμείνει σε τοπ φόρμα, όχι μόνο σε σωματικό αλλά και σε πνευματικό επίπεδο.

"Πάλη για να είσαι σπουδαίος", "Η καλύτερη περίοδός μου είναι όταν είμαι off" και "πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι", ήταν τα τρία μότο που "μοιράστηκε" με τους ακόλουθούς του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝ ΩΡΑ ΑΣΚΗΣΗΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK