Η "βασίλισσα" γίνεται ταινία!

Αυτή την είδηση την περίμεναν πως και πως οι μεγαλύτεροι ηλικιακά φίλοι της ΑΕΚ και... όχι μόνο. Η ταινία που ετοιμάζει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης, με τίτλο "1968" και αφορά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων από τη "βασίλισσα", θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2018!

Η "βασίλισσα" γίνεται ταινία!
aek

Η ταινία όπως ανέφερε το δελτίο τύπου της εταιρείας παραγωγής βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων την άνοιξη του 2017.

Ο Τάσος Μπουλμέτης που έγινε γνωστός κυρίως από την τεράστια εμπορική επιτυχία της ταινίας «Πολίτικη Κουζίνα» καταπιάνεται με το «έπος της 4ης Απριλίου του 1968» τη νίκη της ΑΕΚ επί της Σλάβια Πράγας που ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία του ελληνικού μπάσκετ (και αθλητισμού γενικότερα) σε συλλογικό επίπεδο.

Όσο για τους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους; Τα ονόματα του γνωστού για τα ΑΕΚτζήδικα αισθήματα Αντώνη Καφετζόπουλου, το γνωστού και από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις Γιώργου Μητσικώστα, του επίσης γνωστού ΑΕΚτζή Γιάννη Βούρου, του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, του Ορφέα Αυγουστίδη, του Στέλιου Μάινα και της Βασιλικής Τρουφάκου συνθέτουν μία πολύ δυνατή «ομάδα».

Να σημειωθεί, τέλος, ότι τη μουσική για την ταινία έγραψε η γνωστή συνθέτης Ευανθία Ρεμπούτσικα που είχε «υπογράψει» τη μουσική που τόσο αγαπήθηκε στην «Πολίτικη Κουζίνα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK