Η viral πρόβλεψη του Τσαρλς Μπάρκλεϊ θα τον κυνηγάει όλη τη σεζόν...

Ποτέ δεν φοβήθηκε να πει τη γνώμη του, ούτε έγινε μετά Χριστόν προφήτης. Η νέα ατάκα του Τσαρλς Μπάρκλεϊ που έχει προκαλέσει κουβεντολόι στους κύκλους του ΝΒΑ και ενδέχεται να τον εκθέσει στο τηλεοπτικό κοινό.

Η viral πρόβλεψη του Τσαρλς Μπάρκλεϊ θα τον κυνηγάει όλη τη σεζόν...
Μπάρκλεϊ AP PHOTO/JOHN LOCHER, FILE

Βιάστηκε; Ίσως. Αυτός όμως είναι ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ! Ποτέ δεν λογάριασε τι θα πει και πότε θα το πει. Πόσο μάλλον τώρα που πληρώνεται (από την τηλεόραση) για τον αυθορμητισμό του, την αιρετική άποψή του, τις θέσεις του κόντρα στο ρεύμα.

Ποια ήταν η φρέσκια ατάκα του Σερ Τσαρλς που προκάλεσε σχόλια επί σχολίων; Ότι εφέτος " οι Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν πρόκειται να φτάσουν μέχρι τους τελικούς".

Ξαφνιάστηκαν ακόμη και στο στούντιο με τη σοβαρότητα της δήλωσης. Τον συμβούλευσαν ότι προτρέχει, γιατί είναι νωρίς.

Εκείνος όμως εξηγήθηκε για να μην παρεξηγηθεί. Ανέφερε πως η όλη παραφιλολογία γύρω από τον Λεμπρόν Τζέιμς, το γεγονός πως ο Αϊζάια Τόμας παίζει για το συμβόλαιό του και τα σενάρια διαφόρων ανταλλαγών αποσυντονίζουν το σύνολο του Κλίβελαντ από την αποστολή του.

Ο Τζέιμς είχε μια ευκαιρία ν' απαντήσει στο ματς με τους Γουόριορς. Σκόραρε 32 πόντους κόντρα στους πρωταθλητές έχοντας επίσης 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα. Ωστόσο η ήττα 118-108 στο Κλίβελαντ δεν τον άφησε να υψώσει το ανάστημά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK