Ιτούδης-Μπαρτζώκας-Σφαιρόπουλος: Μια πολύ μεγάλη συνάντηση στο Sport24

Οι τρεις κορυφαίοι Έλληνες προπονητές σε μια αποκλειστική κοινή συνέντευξη στο Sport24 αναλύουν το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Δημήτρης Ιτούδης, Γιώργος Μπαρτζώκας, Γιάννης Σφαιρόπουλος σε μια κοινή συνέντευξη στο Sport24.gr
Δημήτρης Ιτούδης, Γιώργος Μπαρτζώκας, Γιάννης Σφαιρόπουλος σε μια κοινή συνέντευξη στο Sport24.gr 24 MEDIA CREATIVE TEAM

Ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχουν 'μιλήσει' στο γήπεδο με τα κατορθώματα τους. Ο Ιτούδης ηγείται της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μιας ομάδας που κυριαρχεί στην Ευρωλίγκα και κατακτά με άνεση το πρωτάθλημα στη Ρωσία. Ο Μπαρτζώκας μετά από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό, δοκιμάστηκε σε 'ηλεκτρικούς' πάγκους όπως αυτός της Μπαρτσελόνα και μετέδωσε νοοτροπία νικητή σε ομάδες όπως η Λοκομοτίβ Κουμπάν, για να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά και να ηγηθεί της μετάβασης της σε μια νέα εποχή διακρίσεων. Ο Σφαιρόπουλος, αφού οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και σε μεγάλες πορείες στην Ευρωλίγκα, σήμερα κατευθύνει εκ του ασφαλούς την Μακάμπι Τελ Αβίβ σε μια πορεία εκτόξευσης στην Ευρώπη.

Οι σπουδαίοι τεχνικοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, του Ολυμπιακού και της Μακάμπι Τελ Αβίβ έρχονται στο Sport24.gr σε μία αποκλειστική online streaming συνέντευξη με τον Παντελή Βλαχόπουλο, σχολιάζοντας επί της ουσίας την πορεία της Ευρωλίγκας και βάζουν σε πρώτο πλάνο τους ίδιους τους αθλητές τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK