ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Με τον Σαββίδη για έναν καλύτερο αθλητισμό"

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που συντάσσεται στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη ήρθε ως συμπλήρωμα των δηλώσεων του Μπάνε Πρέλεβιτς.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Με τον Σαββίδη για έναν καλύτερο αθλητισμό"
Πρέλεβιτς ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ανακοίνωση πλήρης στήριξης των πρωτοβουλιών του Ιβάν Σαββίδη εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στέλνοντας μήνυμα ενότητας, διότι ο Δικέφαλος "δεν θα έχει πολλούς συμμάχους".

Η διοίκηση του "Δικεφάλου" ανακοίνωσε ότι συντάσσεται " στο πλευρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του κ. Ιβάν Σαββίδη και συμπαραστέκεται σε όλες τις προσπάθειες που κάνουν, αλλά και σε όλες τις ενέργειες που προτίθενται να πραγματοποιήσουν για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση στον ελληνικό αθλητισμό.

Στο ξεκίνημα αυτού του δύσκολου δρόμου ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πολλούς συμμάχους.

Καλούμε όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, να συνταχθούν με τις ενέργειες του κ. Σαββίδη και να στηρίξουν κάθε προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη μέρα ίδρυσης του συλλόγου μας μέχρι και σήμερα, σε αυτά τα 90 χρόνια ιστορίας, τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Όλους τους μεγάλους αγώνες, εντός και εκτός γηπέδου, τους κερδίσαμε με τεράστια προσπάθεια, πολύ κόπο, υπομονή και επιμονή και μόνο όταν ήμασταν όλοι μαζί και ενωμένοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκλειστικό: Συνάντηση Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ