Κακιούσης: "Μία ταχύτητα πάνω η Ζαλγκίρις"

Πολύ καλά ενημερωμένος για την αγωνιστική τακτική της Ζαλγκίρις είναι ο Λευτέρης Κακιούσης. Ο τεχνικός της ΑΕΚ με δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας επεσήμανε: "Η Ζαλγκίρις είναι ομάδα που παίζει μια ταχύτητα πάνω απ' όλες τις υπόλοιπες. Ολοι οι παίκτες της μπορούν να μαρκάρουν κοντά αλλά και μακριά από το καλάθι."

Κακιούσης: "Μία ταχύτητα πάνω η Ζαλγκίρις"
Πολύ καλά ενημερωμένος για την αγωνιστική τακτική της Ζαλγκίρις είναι ο Λευτέρης Κακιούσης. Ο τεχνικός της ΑΕΚ με δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας επεσήμανε: " Η Ζαλγκίρις είναι ομάδα που παίζει μια ταχύτητα πάνω απ' όλες τις υπόλοιπες. Ολοι οι παίκτες της μπορούν να μαρκάρουν κοντά αλλά και μακριά από το καλάθι. Εχουν έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ και παίζουν πολύ καλά μια ζώνη match up που τους δίνει τις νίκες."

"Μ' αυτό τον τρόπο πήραν τις νίκες μέχρι τώρα και σ' αυτή την άμυνα πρέπει να βρούμε το αντίδοτο. Πρέπει επίσης να ξεπεράσουμε την ταχύτητά τους. Νίκησαν την Ταού, ακριβώς γιατί είχαν το εύκολο καλάθι, σε αντίθεση με την ισπανική ομάδα. Οι ελπίδες μας για νίκη θα πολλαπλασιαστούν αν μας βοηθήσει και ο κόσμος. Οι φίλαθλοί μας μπορούν να μας δώσουν το κάτι παραπάνω για να φθάσουμε στη νίκη."


Aπό την πλευρά του ο Παντελής Παπαιωακείμ επεσήμανε : «Στην Ιταλία καταλάβαμε οτι άλλο το ελληνικό πρωτάθλημα κι άλλο η Ευρωλίγκα. Με τη Ζαλγκίρις και με δεδομένο οτι πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θα είμαστε πιο δυνατοί απ' οτι είμασταν εναντίον της Κλιμάμιο καθώς επέστρεψαν και οι τραυματίες. Η Ζαλγκίρις είναι δύσκολος αντίπαλος, παίζει γρήγορο μπάσκετ, αλλά θα προσπαθήσουμε και ελπίζω να φθάσουμε στο στόχο μας."


News 24/7

24MEDIA NETWORK