Καλάθης και Σπανούλης αλληλοαποθεώθηκαν σε βίντεο!

Ο Νικ Καλάθης έσπασε το ρεκόρ με τις περισσότερες ασίστ σε μία σεζόν στην Ευρωλίγκα και ο κάτοχος του προηγούμενου ρεκόρ, Βασίλης Σπανούλης, τον αποθέωσε σε βίντεο που ανέβασε η διοργανώτρια αρχή στο λογαριασμό της. Δείτε τα λόγια του "Kill Bill".

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
spanoulis kalathis EUROKINISSI

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι ήταν ιστορικό για τον Νικ Καλάθη, αφού έσπασε το ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη και έγινε εκείνος ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ σε μία σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Την Τετάρτη η διοργανώτρια αρχή ανέβασε βίντεο στο λογαριασμό της στο Twitter, όπου κορυφαίοι άσοι μιλούν για το επίτευγμα του παίκτη των "πράσινων". Ανάμεσα σε αυτούς, φυσικά, και ο "Kill Bill"!

" Ο Νικ βλέπει γήπεδο κι έχει την νοημοσύνη ώστε να δίνει σωστά την μπάλα. Φέτος το περυχαίνει όλο και περισσότερο. Πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια για τα νούμερά του και για τη σεζόν που κάνει γενικότερα", είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης είπε για τον Βασίλη Σπανούλη:

"Είναι σπουδαίο να ξεπερνάς κάτι που έχει πετύχει ο Σπανούλης. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και το να ξεπερνάς το ρεκόρ του, αποτελεί επιτυχία".

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και η μισή Ευρώπη, έχει πέσει στα... πόδια του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK