Καλάθης: "Μετά το NBA μόνο Παναθηναϊκός"

Με αφορμή την παρουσία του στην Ελλάδα λόγω της συμμετοχής του στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Μουντομπάσκετ, ο Νικ Καλάθης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και διαβεβαίωσε τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πως όταν αποχωρήσει από το NBA θα αγωνιστεί στο "τριφύλλι".

Καλάθης: "Μετά το NBA μόνο Παναθηναϊκός"

Σκοπός της επίσκεψης του καλάθη ήταν η διαβεβαίωση από την πλευρά του προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πως όταν παρουσιαστεί η προοπτική να αποχωρήσει από τον NBA για να αγωνιστεί στην Ευρώπη, τότε θα είναι μόνο για τον Παναθηναϊκό.

Καλάθης: "Μετά το NBA μόνο Παναθηναϊκός"

"Με μεγάλη μου χαρά συνάντησα τον Νικ Καλάθη με τον οποίο συζητήσαμε πολλή ώρα" είπε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος. "Ο Καλάθης μας διαβεβαίωσε πως όταν επιστρέψει στην Ευρώπη τότε θ’ αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Βεβαίως του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας με την Εθνική μας ομάδα".

Καλάθης: "Μετά το NBA μόνο Παναθηναϊκός"

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός ότι βρέθηκα ξανά στο περιβάλλον του Παναθηναϊκού ώστε να συναντηθώ και να συζητήσω με τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Επειδή θα πρέπει να πούμε την αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο στόχος μου είναι να παίξω όσο το δυνατό καλύτερα στο ΝΒΑ αλλά το βέβαιο είναι πως όταν επιστρέψω στην Ευρώπη θα αγωνιστώ μόνο στον Παναθηναϊκό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK