"Καρφιά" για τους Μπακς και από τον Μίσσα

Κληθείς να πάρει θέση για την υπόθεση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Κώστας Μίσσας άφησε αιχμές για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα οι Μιλγουόκι Μπακς.

ΦΙΛΙΚΟ / ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (Eurokinissi Sports)
missas EUROKINISSI SPORTS

O oμοσπονδιακός τεχνικός μετά τη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας τόνισε: "Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου τώρα είναι ότι περιμέναμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίξει, αλλά δεν θα είναι παρών στο Ευρωμπάσκετ. Άρχισε την προετοιμασία με μας χωρίς κανένα πρόβλημα, στη συνέχεια το ιατρικό επιτελείο των Μπακς είπε πως χρειάζεται ξεκούραση για πέντε μέρες και μετά ζήτησαν να επανεξεταστεί.

Υπήρχε επικοινωνία του γιατρού μας με εκείνους των Μπακς και πιστεύαμε πως όλα είναι καλά, αλλά μία ώρα πριν τον αγώνα μάς ενημέρωσαν από την Κίνα, όπου ο Γιάννης βρίσκεται για μία υποχρέωση με το ΝΒΑ, πως το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό και δεν θα παίξει. Θέλαμε να τον έχουμε μαζί μας, αλλά δεν είναι δυνατό. Πάντως έχω εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους παίκτες μου, στο ταλέντο και την καρδιά τους. Έχουμε τρία ακόμη φιλικά προετοιμασίας και πιστεύω πως μέχρι τα επίσημα ματς θα είμαστε 100% έτοιμοι».

News 24/7

24MEDIA NETWORK