Καταφτάνει ο ξένος

Η ομάδα μπάσκετ έκανε το καθήκον της. Η ΑΕΚ όχι μόνο δεν εξευτελίστηκε στους δύο πρώτους αγώνες του κυπέλλου, αλλά πέτυχε να φτάσει στα ημιτελικά πρώτη από όλους. Σε άλλες εποχές αυτό θα ήταν υποχρέωση. Όχι φέτος.

Καταφτάνει ο ξένος

Η ομάδα μπάσκετ έκανε το καθήκον της. Η ΑΕΚ όχι μόνο δεν εξευτελίστηκε στους δύο πρώτους αγώνες του κυπέλλου, αλλά πέτυχε να φτάσει στα ημιτελικά πρώτη από όλους. Σε άλλες εποχές αυτό θα ήταν υποχρέωση. Όχι φέτος. Ο Λευτέρης Κακιούσης στην συνέντευξή του στο contra.gr υπερτόνισε την ανάγκη να πειστεί ο Γιάννης Φιλίππου να ενεργοποιηθεί πάλι.

Αυτό μεταφράζεται σε μία επιπλέον δαπάνη για την απόκτηση του Αμερικανού πλέι μέικερ όπως τον θέλει ο προπονητής. Πριν από τον αγώνα με τον Ιωνικό, ζητήθηκε από την διοίκηση, να κινηθεί προκειμένου το αργότερο ως την Δευτέρα να βρίσκεται στην Αθήνα ο Βοντίγκο Κάμιγκς ή ο οποιοσδήποτε άλλος παίκτης. Σκοπός του Κακιούση είναι ο παίκτης να αγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό.
Φήμες ανέφεραν την πιθανότητα την Πέμπτη να βρεθεί στην Αθήνα ο ξένος ώστε να αγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό.

Από την Λαμία ο δικέφαλος επέστρεψε με δύο απώλειες. Τους Ισραηλινούς Χάτζατζ και Ταμίρ. Οι δύο έμειναν στην πόλη αφού για 24 ώρες απαγορεύεται από την εβραϊκή θρησκεία να κάνουν το οτιδήποτε ιδιαίτερα να μετακινηθούν. Μαζί τους έμεινε άνθρωπος της ΑΕΚ και αυτός θα τους οδηγήσει πίσω στην Αθήνα ώστε να προπονηθούν την Παρασκευή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK