Κι εσύ τέκνον, Σκόλα; Ο Πριτζιόνι δεν τον έπεισε...

Η Μπασκόνια είχε βάλει τα μεγάλα μέσα για να τον φέρει πίσω στην Ευρώπη, αλλά η δελεαστική πρόταση έστειλε τον Λουίς Σκόλα στην Κίνα!

Brooklyn Nets' Luis Scola, from Argentina, looks to pass in the first half of an NBA basketball game against the Cleveland Cavaliers, Friday, Jan. 27, 2017, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
Brooklyn Nets' Luis Scola, from Argentina, looks to pass in the first half of an NBA basketball game against the Cleveland Cavaliers, Friday, Jan. 27, 2017, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak) AP

Ένας από τους σέντερ που θα 'χει ν' αντιμετωπίσει και να μαρκάρει κατ' επέκταση ο Γιάννης Μπουρούσης θα είναι ο Λουίς Σκόλα!

Στα 37 του ο Αργεντινός έκλεισε τον 10ετή κύκλο του στο ΝΒΑ (Ρόκετς, Σανς, Πέισερς, Ράπτορς, Νετς) και γεμίζοντας με δολάρια τις βαλίτσες του είπε το "ναι" στην κινεζική πρόταση των Σανσί Μπρέιβ Ντράγκονς.

Τον Σκόλα ήθελε πολύ στην Μπασκόνια ο νέος προπονητής Πάμπλο Πριτζιόνι. Ήθελε έναν δικό του παίκτη δίπλα του να τον στηρίξει στο πρώτο βήμα της νέας καριέρας του. Αυτός όμως τον πρόδωσε και προτίμησε την Κίνα.

Είναι η ομάδα που το 2010 πρωτοέπεισε τον Στεφόν Μάρμπερι να κάνει το μεγάλο βήμα. Έκτοτε έδωσε δουλειά σε πολλούς βετεράνους Αμερικανούς όπως ο Βον Γουέιφερ, ο Μπόνζι Γουέλς και ο Μάρκους Γουίλιαμς χωρίς όμως να πετύχει πολλά. Μόνο πλήρωνε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK