Κοντά στους Heat ο Payton

Κοντά στους Heat ο Payton

Η δίψα του Gary Payton για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος είναι πολύ μεγάλη. Ο ίδιος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Miami Heat, διάρκειας ενός έτους με τις οικονομικές του απολαβές να κυμαίνονται στα 1,1 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, Aaron Goodwin, ο Payton θα συναντηθεί το απόγευμα της Πέμπτης με τον πρόεδρο των Heat, Pat Riley ούτως ώστε να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. «Συναντήθηκα με τον πρόεδρο της ομάδας, Pat Riley, θα έρθουμε στην πόλη κι θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις από εκεί που τις είχαμε σταματήσει» τόνισε ο μάνατζερ του Payton, Aaron Goodwin.

Αναφορικά με το εάν οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, ο ίδιος είπε: «Ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι σύντομα θα έχει τελειώσει το θέμα».

Η απόκτηση του Gary Payton, σίγουρα θα κάνει ευτυχισμένο τον θηριώδη σέντερ της ομάδας, Shaquille O’Neal που θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί συμπαίκτης με τον Payton. Οι δύο υπήρξαν συμπαίκτες στους Los Angeles Lakers πριν από δυο χρόνια, όπου είχαν βάλει σαν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως τους πρόλαβαν οι Detroit Pistons που έκαναν το μπαμ και κατέκτησαν το πρωτάθλημα στον αλησμόνητο 7ο τελικό του 2004.

Ο Payton θα μπει αισίως στον 16ο χρόνο του στο NBA, αγωνιζόμενος με την φανέλα των Seattle, Milwaukee, Lakers, Boston. Κατά μέσο όρο έχει πετύχει, 17,6 πόντους ανά παιχνίδι, 7,2 ασίστς και 2,0 κλεψίματα. Μετά την φυγή των Eddie Jones(ανταλλαγή με τους Jason Williams, Antoine Walker, James Posey) και Damos Jones, η παρουσία του Payton αποτελεί επιτακτική επιλογή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK