Λάσκαρης και στο... Youtube

Το video από το... ξενοδοχείο και όχι τη ΓΑΔΑ, τα "καρφιά" για εκείνους που λειτουργούν με σκοπιμότητες εις βάρος του Άρη και η παραδοχή των οφειλομένων, η εξόφληση των οποίων θα γίνει σύντομα. Όλα αυτά στο video του Νίκου Λάσκαρη.

Λάσκαρης και στο... Youtube

Ο Νίκος Λάσκαρης δεν έμεινε στην πρώτη αντίδραση μετά την πληροφορία περί σύλληψής του, αφού η ΚΑΕ Άρης μοίρασε video με "φρέσκιες" δηλώσεις του. Εκτός μιας έξτρας διάψευσης επί του ζητήματος της προσαγωγής του στη ΓΑΔΑ, ο διοικητικός ηγέτης των "κιτρίνων" άφησε να εννοηθεί πως η πληροφορία διέρρευσε στοχευμένα για να πληγεί ο ίδιος και ο Άρης γενικότερα. Ταυτόχρονα άδραξε την ευκαιρία να δεσμευτεί για τις πληρωμές.

" Αναφορικά με τη φημολογία περί σύλληψής μου, θα ήθελα και μ’ αυτόν τον τρόπο να τη διαψεύσω κατηγορηματικά. Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Αντιλαμβάνομαι όμως τις σκοπιμότητες. Βρισκόμουν σήμερα εδώ στο Hilton, στην Αθήνα με εκπροσώπους μεγάλων ομίλων εξωτερικού για θέματα sponsoring του ΑΡΗ.

Τώρα, αν είναι τυχαίο ότι έγινε αυτή η επίθεση ακριβώς την ίδια μέρα, μου φαίνεται παράλογο. Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας, ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του, έχουμε λάβει πάρα πολλά μηνύματα περί αυτού. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να ξαναφτάσουμε τον ΑΡΗ εκεί που πρέπει. Σε κάποιους αυτό μπορεί να μην αρέσει, αλλά δε θα γίνει το δικό τους, εμείς θα το καταφέρουμε. Ζητάω τη βοήθεια όλων οι οποίοι σκέφτονται σαν κι εμάς, που θέλουν να ξαναδούν τον ΑΡΗ εκεί που ανήκει, αλλά με την αξία του. Δε θα μπούμε στο τριπάκι άλλων.

Σύντομα θα σας ενημερώσω και για τη συνέντευξη Τύπου την οποία ετοιμάζουμε, αλλά θέλω πριν γίνει η συνέντευξη αυτή να έχουν κλείσει κάποια θέματα τα οποία έτσι κι αλλιώς συζητούσαμε και σήμερα, αλλά διακόπηκαν για ένα «άλφα» χρονικό διάστημα, θα συνεχίσουμε την επόμενη εβδομάδα. Όσο για το άλλο θέμα το οποίο περιμένουν οι περισσότεροι, σύντομα θα ξεκινήσουν και οι πληρωμές ώστε να τελειώσει η φετινή χρονιά και να ασχοληθούμε μόνο με τη future plan της πενταετίας", ανέφερε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK