Λάσκαρης: "Το Champions League έχει διαφάνεια και αξιοκρατία"

Ο Νίκος Λάσκαρης περισσότερο εξήγησε γιατί η ΚΑΕ Άρης επέλεξε ν' αγωνιστεί στο Champions League και όχι στο Eurocup παρά σχολίασε το αποτέλεσμα της κλήρωση.

Λάσκαρης: "Το Champions League έχει διαφάνεια και αξιοκρατία"
Λάσκαρης Άρης

Διαφανές, αξιοκρατικό, με προοπτικές και χτισμένο πάνω σε αθλητικές αρχές χαρακτήρισε ο Νίκος Λάσκαρης το Champions League, η κλήρωση του οποίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, ο οποίος ήταν παρών στη διαδικασία, ανέφερε στη δήλωσή του: " Επιλέξαμε να αγωνιστεί ο Άρης στο Basketball Champions League γιατί κρίναμε πως είναι μια διοργάνωση με διαφάνεια, αξιοκρατία, σωστές αθλητικές αρχές και μεγάλη προοπτική. Για αυτούς τους λόγους θελήσαμε να έχουμε ενεργό ρόλο και από όσα έχουμε δει ως τώρα, δικαιωνόμαστε. Υπάρχει πολύ καλή και άκρως επαγγελματική οργάνωση.

Είμαστε σίγουροι πως το Basketball Champions League θα γίνει ακόμη πιο ισχυρό μέσα στα επόμενα χρόνια. Ήδη λαμβάνουν μέρος πολύ δυνατές ομάδες. Έχουμε δεκαπέντε, ίσως και είκοσι ομάδες, που αν κρίνουμε από τις προηγούμενες χρονιές και τα μπάτζετ τους, μπορούν να φτάσουν στο φάιναλ φορ του πρώτου Basketball Champions League. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και ο δικός μας όμιλος δεν αποτελεί εξαίρεση.

Εμείς ως Άρης θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε η ομάδα μας να είναι και φέτος ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο ευρωπαϊκός μας δρόμος για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει από την Σλοβενία και ανυπομονούμε για το πρώτο τζάμπολ του Basketball Champions League, που θα γίνει τον Οκτώβρη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η κλήρωση του Champions League για Άρη και ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ