Λύθηκε η απεργία. Κανονικά η Α1 και Α2

Οπως αναμενόταν, οι διαφωνίες μεταξύ ΠΣΑΚ και ΕΟΚ λύθηκαν και ως εκ τούτου η απεργία των καλαθοσφαιριστών έλαβε τέλος. Αυτό σημαίνει πως το σαββατοκύριακο θα έχουμε κανονικά αγώνες πρωταθλήματος για την Α1 και Α2 μπάσκετ.

Λύθηκε η απεργία. Κανονικά η Α1 και Α2
Συγκεκριμένα, η ΕΟΚ συμφώνησε σε όλα τα σημεία, εκτός βέβαια από αυτό που ήθελε τη μετατροπή των ΚΑΕ που υποβιβάζονται στην Α2 κατηγορία σε ερασιτεχνικά σωματεία.

Με τίτλο "Το μπάσκετ αναπνέει", η ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιρστών, αναφέρει:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών λειτουργώντας πάντα με γνώμονα το καλό του Ελληνικού μπάσκετ ανακοινώνει τη λύση της απεργίας που είχε εξαγγείλει και αφορούσε τα Πρωταθλήματα της Α1 και της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Το Δ.Σ. του ΠΣΑΚ έπειτα από την ικανοποίηση των δίκαιων και αυτονόητων αιτημάτων του και την υπογραφή τους στην πρωινή συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Σταύρου Δουβή και των νομικών της ΓΓΑ τους οποίους και ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, πήρε τη σχετική απόφαση. Ο Σύνδεσμος απέδειξε πως ούτε είχε προαποφασίσει να πλήξει το Ελληνικό μπάσκετ, ούτε υποκινούταν από τίποτα και κανέναν πέραν της αγάπης του για το άθλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK