"Μάχη" για το γηπεδικό

"Μάχη" για το γηπεδικό
Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποιο γήπεδο θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πανιώνιος. Οι "κυανέρυθροι", στο γενικότερο κλίμα αλλαγής που προωθείται μετά το τέλος του περσινού πρωταθλήματος, επιθυμούν να μετακομίσουν στο κλειστό "στολίδι" του Ελληνικού, χρησιμοποιώντας το τόσο στα παιχνίδια του Uleb Cup όσο και στα αντίστοιχα των εγχώριων διοργανώσεων (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει βρεθεί η "χρυσή τομή" με την εταιρεία "Ολυμπιακά Ακίνητα" για το ποσό που θα δίδεται ως ενοίκιο. Δεν αποκλείεται πάντως το ενδεχόμενο η διοίκηση της ομάδας να πιέσει -με πολιτικό τρόπο- προκειμένου να δοθεί άμεση λύση. Το κρίσιμο ραντεβού θα γίνει την Τρίτη ή την Τετάρτη, οπότε και θα κριθεί οριστικά η συγκεκριμένη υπόθεση. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει θετική εξέλιξη, τότε η ομάδα του Μέμου Ιωάννου θα αγωνίζεται στη Γλυφάδα (Ευρώπη) και Νέα Σμύρνη (Ελλάδα).

Στο μεταξύ, ακόμη μερικές ημέρες θα καθυστερήσει η απόκτηση του Θέμη Κουπίδη από τον Πανιώνιο. Ο νεαρός φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον ώμο και επρόκειτο να εξεταστεί από τον Λάκη Νικολάου. Λόγω όμως ανειλημμένων υποχρεώσεων του τελευταίου, κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει τις προσεχείς ημέρες.

*** Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει τη συμφωνία με την αθλητική εταιρεία HUMMEL η οποία και θα αναλάβει την χορηγία αθλητικού υλικού για την ομάδα μπάσκετ τη σεζόν 2005-6.

News 24/7

24MEDIA NETWORK