"Μάχη ΟΣΦΠ, ΠΑΟ για Σλούκα", λένε οι Ισπανοί

Ο Κώστας Σλούκας κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και δημοσιεύματα από Ισπανία και Τουρκία υποστηρίζουν πως βρίσκεται ανάμεσα στους δυο... αιώνιους. Μάλιστα τον συνδέουν με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος εμφανίζεται να παίζει ρόλο... μπαλαντέρ!

"Μάχη ΟΣΦΠ, ΠΑΟ για Σλούκα", λένε οι Ισπανοί
kalathis sloukas spanoulis

Το συμβόλαιο του 27χρονου γκαρντ με την Φενέρμπαχτσε ολοκληρώθηκε και πλέον ο παίκτης φέρεται να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που υποστηρίζουν πως μπορεί να μείνει στην τουρκική ομάδα, κάνοντας η τελευταία χρήση συγκεκριμένου όρου του συμβολαίου του). Όπως πάντως αναφέρουν - επιμένοντας μάλιστα- Ισπανοί και Τούρκοι, ο Σλούκας έχει δεχθεί πρόταση τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο και από τον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, οι καθαρές αποδοχές που προσφέρονται στον Έλληνα άσο είναι εξαιρετικές ( 3.300.000€ για τρία χρόνια οι "πράσινοι", 2.700.000€ οι "κόκκινοι" επίσης 3ετές συμβόλαιο) και καλύπτουν τις απαιτήσεις του. Όλα βέβαια, σύμφωνα με τους Ισπανούς, θα εξαρτηθούν από την απόφαση που θα πάρει ο... μπαλαντέρ Βαγγέλης Μάντζαρης.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κρατήσει τελικά τον παίκτη του, τότε δύσκολα θα δώσει τόσο μεγάλο συμβόλαιο σε έναν ακόμα παίκτη που παίζει σε αυτή τη θέση. Το ίδιο πάνω-κάτω ισχύει και για τον Παναθηναϊκό, που έχει κάνει προτάσεις και σε Σλούκα και σε Μάντζαρη!

'Οπως καταλαβαίνετε έχουμε ένα... μεταγραφικό ντόμινο με ελληνικό χρώμα. Επαναλαμβάνουμε πως υπάρχουν μανατζερικές πηγές που αναφέρουν πως ο Κώστας Σλούκας έχει υπογράψει 2-1 χρόνια συμβόλαιο στην Φενέρ, οπότε το θέμα του δεν αποκλείεται να... μπερδευτεί στη συνέχεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK