Μαρκόπουλος: "Κάναμε αυτά που έπρεπε". Σφαιρόπουλος: "Να διορθώσουμε τα λάθη"

Ο ΠΑΟΚ έσπασε την έδρα του Πανιωνίου, αλλά όπως συμφώνησαν Σούλης Μαρκόπουλος και Γιάννης Σφαιρόπουλος η σειρά είναι μεγάλη.

Μαρκόπουλος: "Κάναμε αυτά που έπρεπε". Σφαιρόπουλος: "Να διορθώσουμε τα λάθη"

Ο κόουτς του Δικεφάλου ανέφερε: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι μία σκληρή ομάδα. Εμείς δεν έπρεπε να κάνουμε λάθη και να δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Υπήρχαν στιγμές που δώσαμε το γήπεδο στους αντιπάλους, αλλά σε γενικές γραμμές κάναμε αυτά που θέλαμε και για τα οποία είχαμε προετοιμαστεί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έπαιξαν πολύ καλά και κατάφεραν να αντιμετωπίζουν με σωστό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμη, πετύχαμε μία νίκη, κάναμε απλά το 1-0. Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση και στα επόμενα παιχνίδια. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό και θέλει μεγάλη προσοχή.

Θέλω, μιλώντας εκ μέρους όλης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να εκφράσω τις ευχές μας προς τον Παναγιώτη Ποικιλίδη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Είναι ένα ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, περνά δύσκολες στιγμές, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να γίνει σύντομα καλά, γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία του ανθρώπου".

Ο προπονητής των "κυανέρυθρων" τόνισε: " Ήταν ένα ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του. Κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ πήρε μία διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά με την προσπάθεια που κάναμε πλησιάσαμε. Καταφέραμε μάλιστα να πάρουμε και μία διαφορά πέντε πόντων που θα μπορούσε να είναι και αρκετή για μας, αλλά κάναμε αρκετά λάθη στο τέλος. Πρέπει να τα δούμε, να τα διορθώσουμε και να πάμε στη Θεσσαλονίκη για να έχουμε καλύτερη απόδοση, κυρίως στην επίθεσή μας, ώστε να μπορέσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK