Μαρκόπουλος: "Μεγάλη επιτυχία η πρόκριση"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στη β' φάση του Eurocup, κάνοντας λόγο για κατόρθωμα.

Μαρκόπουλος: "Μεγάλη επιτυχία η πρόκριση"

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και το ότι μία αγωνιστική πριν από την λήξη της φάσης κατάφεραν να προκριθούν. Είναι μια μεγάλη επιτυχία. Εμείς στον πρώτο γύρο ήμασταν δυνατοί, είχαμε όμως ατυχίες. Παρόλα αυτά πήραμε αυτό που θέλαμε. Για το παιχνίδι με την Βέντσπιλς, υπήρχε το στρες, δεν ήρθαν τα εύκολα καλάθια, ενώ κάναμε λάθη και στην άμυνα. Όταν γυρίσαμε την μπάλα πήραμε διαφορά. Βέβαια τα πάντα ξεκίνησαν από την άμυνα μας".

Για τον όμιλο του ΠΑΟΚ: "Πέσαμε σ' ένα γκρουπ με καλές ομάδες. Όπως η Ζιέλονα Γκόρα που νίκησε την Καρσίγιακα. Η Κουμπάν νομίζω ότι μπορεί να παίξει Ευρωλίγκα. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με την Κηφισιά".

Για τον Μπρέμερ: "Είναι έμπειρος παίκτης, μπορεί να βρει λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις. Θέλαμε κάποιον παίκτη να προσφέρει σε δύσκολες καταστάσεις, αυτό μπορεί να το κάνει. Οταν οι παίκτες καταλάβουν το παιχνίδι του, θα βοηθήσει".

Κακαρούδης: "Ιερό τέρας ο Χαραλαμπίδης"

Ο Κώστας Κακαρούδης είπε: "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα ματς. Ηταν οριακό παιχνίδια για εμάς. Προσπαθήσαμε πολύ και στο τέλος πήραμε μια σημαντική νίκη. Στο τέταρτο δεκάλεπτο γίναμε πιο σκληροί στην άμυνα, τρέξαμε ενώ ήμασταν και πιο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να παίρνουμε δύναμη από την άμυνά μας".

Για τον Χαραλαμπίδη και το ότι μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν μαζί την την νίκη: "Η απουσία του Κώστα είναι μεγάλη. Προσπαθούμε να ζήσουμε με αυτή. Εκτός από αγωνιστικά, προσφέρει και εξωαγωνιστικά. Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τον νέο παίκτη που έχουμε. Ο Κώστας είναι ιερό τέρας, φοβερός αθλητής και άνθρωπος. Μακάρι να είναι το συντομότερο δυνατό κοντά μας".

Για την επόμενη φάση του Eurocup: " Δεν το έχουμε σκεφτεί, σίγουρα θα είναι δυσκολότερη φάση. Κοιτάμε αγώνα με αγώνα για να παίρνουμε κάθε νίκη που μπορούμε για να συνεχίσουμε και εκεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK