Mαρκόπουλος: "Να μην δώσουμε ελεύθερα σουτ"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στο ότι η Καντού είναι μια ομάδα που μπορεί να τρέξει ενώ κάτι αντίστοιχο τόνισε και ο Χρήστος Σαλούστρος.

Mαρκόπουλος: "Να μην δώσουμε ελεύθερα σουτ"

Αρχικά o Mαρκόπουλος ανέφερε για τον όμιλο του ΠΑΟΚ αλλά και τον αγώνα της Τετάρτης (14/1, 17.00) με την Kαντού:

"Αντιμετωπίζουμε ομάδες με μεγάλες εμπειρίες και μπορούν να δημιουργήσουν διάφορες καταστάσεις αν δεν προσέξεις. Εμείς πρέπει να παίξουμε σαν ΠΑΟΚ, να μην τους δώσουμε ελεύθερα σουτ στην αντίπαλο γιατί έχει παίκτες που μπορούν να τρέξουν. Η Καντού κέρδισε την Κίμκι και αυτό δείχνει την δυναμικότητά της. Είναι μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες".

Για τις ιταλικές ομάδες: "Κάθε ομάδα παίζει με διαφορετικό στυλ μπάσκετ. Οι Ιταλοί τα τελευταία χρόνια δεν είναι όπως παλαιότερα".

Για το αν υπάρχει κούραση μετά τα συνεχόμενα ματς: "Υπάρχει μια κόπωση αλλά κάθε ματς είναι διαφορετικό και το αντιμετωπίζουμε σαν πρόκληση".

Σαλούστρος: "Ετοιμοι για το βήμα παραπάνω"

Ο Χρήστος Σαλούστρος τόνισε για το ματς με την Καντού: "Έχουμε προετοιμαστεί ανάλογα, ερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε νίκες. Θέλουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη και με την βοήθεια του κόσμου, νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Για το προφίλ της ιταλικής ομάδας: "Είναι μια σκληρή ομάδα, έχουν βαριά κορμιά και έμπειρους παίκτες. Τρέχουν πολύ στην επίθεση, αυτό θέλουμε να το κόψουμε και αν τους περιορίσουμε χαμηλά στο σκορ, θα είναι καλό".

Για το ότι πλέον τα δεδομένα στο Eurocup είναι πιο δύσκολα και αν είναι ευκαιρία να ακουστεί κι άλλο το όνομα του ΠΑΟΚ: "Έχουν μπει ομάδες Ευρωλίγκα και ιστορικές ομάδες. Παρ' όλα αυτά εμείς ήμασταν η έκπληξη του Eurocup και θέλουμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και τώρα. Εχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια από την αρχή σεζόν που αποφέρει καρπούς και είμαστε έτοιμοι για το βήμα παραπάνω".

Για το αν υπάρχει κούραση: "Η κούραση είναι εύλογο να υπάρχει. Είμαστε επαγγελματίες όμως, δεν μπορούμε να μιλάμε για κούραση αν δεν παίζουμε καλά γιατί αυτό είναι δικαιολογία. Είμαστε διψασμένοι, θέλουμε να το δείξουμε και το όποιο πρόβλημα με την κούραση, το ξεπερνάμε για να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK