Μαρκόπουλος: "Βάλαμε μεγάλα σουτ αλλά ήμασταν και τυχεροί"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στα μεγάλα σουτ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα.

Μαρκόπουλος: "Βάλαμε μεγάλα σουτ αλλά ήμασταν και τυχεροί"

Συγκεκριμένα ο Μαρκόπουλος είπε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα Τρίκαλα είναι πολύ καλή ομάδα και οι εμφανίσεις απέναντι σε ΑΕΚ και Ρέθυμνο έδειξαν ότι ξέρουν που βαδίζουν που στοχεύουν και τι μπορούν να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, αλλά μόλις δώσαμε γήπεδο σε παίκτες που είναι εύστοχοι είδατε τι έγινε. Πήραμε διαφορά 11 πόντων στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, τα Τρίκαλα αντέδρασαν σωστά, έβγαλαν μεγάλα σουτ και γύρισαν το παιχνίδι. Βάλαμε όμως κι εμείς μεγάλα σουτ στο τέλος, ήμασταν και τυχεροί, αλλά και αυτό που έγινε ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς σε άμυνα και επίθεση με καλό γύρισμα της μπάλας".

Κάρτερ: "Δεν τα παρατάμε ποτέ..."

Ο Μαρκ Κάρτερ δήλωσε: "Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και έχουμε το πράσινο φως από τον προπονητή, όποιος είναι ελεύθερος να πάρει το σουτ. Εχουμε αυτοπεποίθηση. Φέραμε την ομάδα σε θέση να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Στα τελευταία δευτερόλεπτα διεκδικήσαμε το παιχνίδι και το ίδιο είχε γίνει και με μένα πέρσι στον Πανιώνιο. Κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τη νίκη, δεν τα παρατήσαμε".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει τις νίκες στα τελευταία δευτερόλεπτα, είπε: "Το μότο μας στον ΠΑΟΚ είναι να μην τα παρατάμε ποτέ. Ο,τι και να γίνεται προσπαθούμε να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι για να είμαστε πάντα στη διεκδίκηση της νίκης. Αυτό συνέβη και σήμερα".

Φλεβαράκης: "Ο ΠΑΟΚ έχει εμπειρία να γυρίζει τα ματς"

Ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης τόνισε: "Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Στο ξεκίνημα είχα πει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι κοντά στους πρώτους δύο παρά στους υπόλοιπους και αισθάνομαι δικαιωμένος για την πορεία του ΠΑΟΚ. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα, δώσαμε ότι είχαμε. Πέρσι ο Κάρτερ μας έβαλε καλάθι σε νεκρό χρόνο, τώρα ο ΠΑΟΚ κέρδισε τρίτο παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Έρχεται μία τριάδα αγώνων που για εμάς μπορεί να είναι όλη η σεζόν.

Κάναμε καλή άμυνα και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να πάρουμε προβάδισμα με την ευστοχία που είχαμε σε εκείνο το σημείο. Εκεί που πήγε το ματς, μία βολή ένα τρίποντο θα έκριναν το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έχει πολλή εμπειρία για να γυρίζει τα ματς. Πέρα από το παιχνίδι που είναι σημαντικό, να καταλάβει ο κόσμος των Τρικάλων πόσο δουλεύουμε και προσπαθούμε. Αν είχαμε τους παίκτες που μας λείπουν καταλαβαίνει ο καθένας που θα ήμασταν. Στο τέλος η κούραση σε Ινγκραμ και Χάρις ήταν ξεκάθαρη. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK