Ματσάρα και ξέσπασμα από Παπαγιάννη!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε εντυπωσιακό double-double με τους Κινγκς στα πλέι οφ του Summer League του Λας Βέγκας και στο φινάλε ακολούθησε λεκτική "έκρηξη" (VIDEO)!

Ματσάρα και ξέσπασμα από Παπαγιάννη!

Άρχοντας κάτω από τα καλάθια ήταν κόντρα στους Μπακς ο Γιώργος Παπαγιάννης και αυτό το πιστοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς με 17 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 κοψίματα σε 28 λεπτά συμμετοχής οδήγησε τους "βασιλιάδες" σε νίκη με 69-65 επί των "ελαφιών" και παράλληλα στην πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Αυτό που προκάλεσε πάντως μεγαλύτερη εντύπωση ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Έλληνας διεθνής σέντερ στο φινάλε του αγώνα, όπου στάθηκε στη σκληρή κριτική είχε δεχτεί στα προηγούμενα ματς:

"Στα πρώτα τρία παιχνίδια ήμουν άστοχος και δεν είχα πάρει πολλές επιθέσεις. Θέλαμε όμως να αποδείξουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλά, όποιος παίκτης κι αν λείπει. Πάντα έρχομαι με αυτοπεποίθηση στους αγώνες. Ξέρω πως στα τρία πρώτα μας όλοι με μισούσαν.

Αλλά δεν με νοιάζει, ειλικρινά δε με νοιάζει. Είμαι εδώ για έναν λόγο. Η ομάδα με επέλεξε για κάποιον λόγο και προσπαθώ να διαψεύσω τους πάντες, κάτι που κάνω. Όποιος πιστεύει σε μένα, να συνεχίσει να το κάνει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK