Με Μητσοτάκη η προπόνηση της Εθνικής

Την προπόνηση της Εθνικής Ανδρών επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης (3/8) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ.

Με Μητσοτάκη η προπόνηση της Εθνικής

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στην προπόνηση της Εθνικής μαζί με τον Βασίλη Κικίλια και έγινε δεκτός από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, ενώ το "παρών" έδωσε και ο Παναγιώτης Φασούλας.

Λίγο πριν την αναχώρησή του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, από το Ολυμπιακό Στάδιο δήλωσε: " Η Εθνική Ομάδα μας έχει προσφέρει πάρα πολύ μεγάλες χαρές εδώ και 30 χρόνια. Είχα τη χαρά σήμερα να παρακολουθήσω μια από τιςπροπονήσεις της ομάδας και τους εύχομαι κι εγώ στα παιδιά καλή επιτυχία στην προετοιμασία που θα κάνουν τα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Με Μητσοτάκη η προπόνηση της Εθνικής

Είναι μια εξαιρετική ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες και χαρακτήρες. Είναι ομάδα που πάντα μας κάνει περήφανους με την προσπάθεια, με την ενέργεια που βγάζει με την αγάπη που δείχνει στο εθνόσημο και στην πατρίδα. Δεν έχω εγώ να πω εγώ πολύ περισσότερα, Πρωτίστως ως φίλαθλος και κάποιος που παίζει μπάσκετ και λιγότερο με την άλλη μου ιδιότητα.

Με κάποιους από τους παίκτες γνωριζόμαστε, αλλά με την ιδιότητα του φιλάθλου, ενός ανθρώπου που αγαπάει το μπάσκετ, που παρακολουθεί το μπάσκετ, είτε είναι ευρωπαϊκό, είτε αμερικάνικο. Στην Εθνική Ομάδα γίνεται πάντα πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βγει αυτό το αποτέλεσμα από όλους. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που ταιριάζει πολύ στους Έλληνες. Συνδυάζει μυαλό, ενέργεια, φυσική κατάσταση και μας έχει δώσει πολύ μεγάλες χαρές.

Με Μητσοτάκη η προπόνηση της Εθνικής

Μας δίνει μεγάλες χαρές στις εφηβικές και παδιικές ανάγκες και στις ομάδες όπως η Ομάδα των Κωφών που πήραν το χρυσό μετάλλιο και είχα την ευκαιρία να τους ευχηθώ πριν ταξιδέψουν στην Τουρκία. Και είμαι σίγουρος πως φέτος θα είναι μια πολύ καλή χρονιά και για την Εθνική Ανδρών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK