Mε το πόδι... τούμπανο σ' όλο το Ευρωμπάσκετ!

Ο Τζόρτζε Τσιντζάντζε δεν θα γίνει στα 31 του προφανώς ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Θα παραμείνει ένας τίμιος εργάτης που σέβεται το ρόλο του και την ομάδα που αγωνίζεται.

Greece's Nick Calathes, right, is challenged by Georgia's George Tsintsadze during the EuroBasket European Basketball Championships group C match between Greece and Georgia, on Tuesday, Sept. 8, 2015 in Zagreb, Croatia. (AP Photo/Darko Bandic)
Greece's Nick Calathes, right, is challenged by Georgia's George Tsintsadze during the EuroBasket European Basketball Championships group C match between Greece and Georgia, on Tuesday, Sept. 8, 2015 in Zagreb, Croatia. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Στο Ευρωμπάσκετ του 2017 όμως ο Γεωργιανός πλέι μέικερ μπορεί να κερδίσει το βραβείο του πιο ανθεκτικού στον πόνο παίκτη του τουρνουά. Μακράν μάλιστα από τον δεύτερο.

Βλέπετε τραυματίστηκε ο άμοιρος στο πρώτο-και νικηφόρο για τη Γεωργία- ματς κόντρα στη Λιθουανία και έκτοτε στα υπόλοιπα παιχνίδια έπαιξε με το πόδι...τούμπανο για να βοηθήσει την ομάδα.

Και όταν λέμε έπαιξε, εννοούμε ότι τα έδωσε όλα. Κόντρα στην Ουκρανία έγραψε 36 λεπτά συμμετοχής, ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία άντεξε και έμεινε στο παρκέ για 20 λεπτά.

Δεν είχε άλλο πλέι μέικερ της προκοπής βλέπετε ο Ηλίας Ζούρος και ο παίκτης του θυσιάστηκε για το σύνολο. Κρίμα-γι' αυτόν- που δεν ήρθε η πρόκριση για να μην πάει χαμένη και η θυσία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK