Μένει με μειωμένες αποδοχές ο Τομάσεβιτς

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ως το τέλος της περιόδου ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς. Ο Σέρβος σέντερ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Δρόσο και τον ενημέρωσε πως θα παραμείνει στο σύλλογο, αποδεχόμενος μάλιστα και τη μείωση των αποδοχών που του προτάθηκε.

Μένει με μειωμένες αποδοχές ο Τομάσεβιτς

Στη συνέχεια ο Σέρβος προχώρησε σε επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα της ομάδας αναφέροντας: «Οταν τον περασμένο Σεπτέμβριο αποδέχτηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ και ήρθα στην ομάδα, δεν το έκανα για τα χρήματα. Ηθελα να παίξω μπάσκετ και να παίξω καλά, σε μία ομάδα με σπουδαία ιστορία και παράδοση, την οποία γνώριζα από μικρός. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να βοηθήσω την ομάδα του ΠΑΟΚ όσο θα ήθελα και όσο θα μπορούσα. Πιστεύω όμως ότι μπορώ να βοηθήσω και αυτό έχω υποσχεθεί και στον εαυτό μου, αλλά και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τους οποίους μίλησα. Είχα πριν από μερικές ημέρες μία συζήτηση με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και τον προπονητή και αυτό που τους εξήγησα είναι ότι θέλω να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα.

To μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται στην Ελλάδα ο Μπρίτον Τζόνσεν. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ θα προσγειωθεί στην Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στο "δικέφαλο" του Βορρά.
Γνωρίζω ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο κ. Δρόσος. Εύχομαι να το ξεπεράσει και ειλικρινά θέλω να βοηθήσω και την ομάδα, αλλά και την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος και συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω, αποφάσισα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν, με χρήματα λιγότερα από αυτά που είχαμε συμφωνήσει όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου.

Ολοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολα ήταν τα προηγούμενα χρόνια για τον ΠΑΟΚ και σε αυτή την επίσης δύσκολη, αλλά ιδιαίτερη στιγμή, πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Εκτός από την ομάδα, τους παίκτες και τους προπονητές, ζητώ και από τους φιλάθλους μας να είναι ενωμένοι, να σταθούν κοντά στην ομάδα, να συμπαρασταθούν στην προσπάθειά μας, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να κάνουμε ένα δώρο στον πρόεδρό μας. Εμείς με την αγωνιστική μας παρουσία και οι φίλαθλοι από τη δική τους θέση στο γήπεδο. Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK