"Μετρημένες οι ώρες για Μπαρτζώκα"!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπέγραψε το καλοκαιρι του 2016 συμβόλαιο 2+1 χρόνων με την Μπαρτσελόνα, όμως όλα πλέον δείχνουν έξοδο. Διαβάστε τι γράφει η "Mundo Deportivo".

"Μετρημένες οι ώρες για Μπαρτζώκα"!

"Μετράει ώρες ο Μπαρτζώκας". Αυτό αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η καταλανική " Mundo Deportivo ", η οποία υποστηρίζει πως οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα πήραν την απόφαση να μη συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας ο Έλληνας τεχνικός παρά το γεγονός πως υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" είχε συνάντηση την περασμένη Περασκευή με τον Γιώργο Μπαρτζώκα για να βρεθεί η χρυσή τομή και να λυθεί η συνεργασία τους, κάτι όμως που δεν κατέστη εφικτό αφού "ο Έλληνας τεχνικός δεν ήταν σύμφωνος με τα χρήματα που του προτάθηκαν για να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του".

Παρά τη διαφωνία της περασμένης εβδομάδας επικρατεί ωστόσο η πεποίθηση πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θα αποτελέσει παρελθόν εντός της ημέρας και πως η ανακοίνωση για το διαζύγιο θα γίνει μέσω συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσουν οι διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο.

Όσον αφορά στο διάδοχο του Μπαρτζώκα, το ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo" αναφέρει πως παρά τη "σφήνα" του Σίτο Αλόνσο στο γκρουπ των υποψηφίων, ο Νο 1 στόχος της "Μπάρσα" παραμένει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK