Μίσσας: "Πάντα μετράει το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟ"

Μετά το 102-29 ο προπονητής του Ολυμπιακού Κώστας Μίσσας τόνισε ότι πάντα στα ματς με τον Παναθηναϊκό σημασία έχει το αποτέλεσμα ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στα social media.

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017 / ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017 / ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ηδη από τη στιγμή που έγινε γνωστό το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών τα σχόλια για το αν έπρεπε οι "ερυθρόλευκες" να κατεβάσουν ή όχι ρυθμό έδιναν και έπαιρναν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κώστας Μίσσας με τη σειρά του προκάλεσε ακόμη περισσότερα σχόλια με την τοποθέτησή του μετά το ματς.

Αναλυτικά τόνισε: "Πάντα όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό δεν κοιτάς την διαφορετικότητα των συνόλων αλλά το τελικό αποτέλεσμα. Είναι πάντα ένα παιχνίδι ιδιαίτερο και το ξέρουμε αυτό. Εμείς κοιτάξαμε από την αρχή του παιχνιδιού να είμαστε σοβαροί και παράλληλα να κερδίσουμε και μερικά πράγματα από θέματα τακτικής, που θα τα χρειαστούμε και αργότερα στην πορεία μας.

ώρα και εμείς, με την ίδια λογική πρέπει να συνεχίσουμε, με δουλειά και σοβαρότητα. Θα πω για άλλη μία φορά ακόμα, όπως είχα πει και μετά το Eurocup, ότι είμαστε Ολυμπιακός, συνεπώς έχουμε πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη σε οτιδήποτε κάνουμε στην προπόνηση αλλά και στο γήπεδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK