Μήτογλου: "Γι' αυτό διάλεξα τον Παναθηναϊκό"

Οι παρθενικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μήτογλου αφορούσαν το γιατί αποφάσισε ν' αφήσει το κολέγιο και να ενταχθεί τώρα στον Παναθηναϊκό.

Μήτογλου: "Γι' αυτό διάλεξα τον Παναθηναϊκό"

Δεν ήταν εύκολη η επιλογή του Κωνσταντίνου Μήτογλου να γυρίσει πίσω στην Ευρώπη πριν ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών του στις ΗΠΑ. Εξήγησε παρόλα αυτά την ώθησε να καταλήξει σε αυτήν την απόφαση και πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε η επιθυμία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να τον ντύσουν στα πράσινα.

Οι ατάκες του 21χρονου φόργουορντ:

- " Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μού έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και αυτό αποτελεί τεράστια τιμή για μένα".

- " Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο για να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου ώστε να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά".

- " Είναι επίσης μεγάλη τιμή που θα έχω προπονητή τον κόουτς Πασκουάλ, έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες και με τεράστιους παίκτες. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στη νέα μου ομάδα, όπως επίσης περιμένω πώς και πώς να παίξω στο ΟΑΚΑ μπροστά σε αυτόν τον κόσμο και σε αυτή την ατμόσφαιρα. Το μόνο που με νοιάζει είναι να προσαρμοστώ αμέσως στον Παναθηναϊκό και να δουλέψω σκληρά για να βελτιώνομαι καθημερινά. Σίγουρα αυτό το βήμα αποτελεί μία πρόκληση για μένα, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταπεξέλθω".

AP Photo/Robert Franklin

News 24/7

24MEDIA NETWORK