Μπακς: Πρέπει οι άλλοι να φοβούνται τα «Ελάφια»

Ο νέος προπονητής των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς ανακοινώθηκε επισήμως και έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα για το πως η ομάδα θα προοδεύσει.

Μπακς: Πρέπει οι άλλοι να φοβούνται τα «Ελάφια»

Ο Ντοκ Ρίβερς παρουσιάστηκε επίσημα ως ο νέος προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς το Σάββατο και μίλησε σχετικά με τα προβλήματα τις ομάδας αυτή την στιγμή.

Ο Ρίβερς είπε ότι οι Μπακς δεν έχουν ταυτότητα και δεν έχουν χημεία μεταξύ τους, κάτι που πρέπει να διορθώσει άμεσα καθώς μπαίνει στη δουλειά. Πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει ότι το περίφημο σλόγκαν της ομάδας «Fear the Deer» ισχύει αρκετά αυτή τη στιγμή.

"Νομίζω ότι πρέπει να βρούμε την ταυτότητά μας. Για να στέκει το «Fear the Deer», πρέπει πράγματι να μας φοβούνται, είπε ο Ρίβερς. "Τους ρώτησα, "Ποιοι είμαστε;". Όταν μια ομάδα είναι όντως συνδεδεμένη και το έχει, θα σου δώσει μια απάντηση. Εμείς δεν έχουμε απάντηση ακόμα. Πρέπει να βρούμε τι είμαστε, ποιοι είμαστε".

Αν και οι εκτίμηση του νεοφερθέντα coach για την ομάδα δημιουργεί ανησυχία, η αλήθεια είναι πως είναι λογικό να ισχίει κάτι τέτοιο. Οι Μπακς εξακολουθούν να προσαρμοστούν στο ζευγάρι Γιάννης Αντετοκούνμπο-Ντέμιαν Λίλαρντ. Η ομάδα θα φτάσει όσο μακριά τους πάνε αυτοί οι δύο οπότε μένει να φανεί ποιο θα είναι το αποτέλεσμα εν τέλει αυτής της αλλαγής προπονητή.

Διαβάστε περισσότερα

Λεμπρόν: Ιστορική 20η συμμετοχή σε All-Star

Μιλγουόκι Μπακς: Τρελά χρήματα για τον νέο coach

News 24/7

24MEDIA NETWORK