Μπάσκετ αλά ελληνικά

Το 14 πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ είναι προ των πυλών, έτοιμο να προσφέρει συγκινήσεις και θέαμα στους φίλους της πορτοκαλί μπάλας και όχι μόνο. Λίγο καιρό μετά την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ του Σερβίας, οι σύλλογοι παίρνουν τη σκυτάλη με την υποχρέωση να οδηγήσουν και πάλι το μπάσκετ σε δρόμους δόξας.

Μπάσκετ αλά ελληνικά
Το 14o πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ είναι προ των πυλών, έτοιμο να προσφέρει συγκινήσεις και θέαμα στους φίλους της πορτοκαλί μπάλας και όχι μόνο. Λίγο καιρό μετά την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ του Σερβίας, οι σύλλογοι παίρνουν τη σκυτάλη με την υποχρέωση να οδηγήσουν και πάλι το μπάσκετ σε δρόμους δόξας.

Οι γνωστοί ήρωες του πρωταθλήματος είναι και πάλι εδώ, κοντά σας. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα προσπαθήσει να χαρίσει στον Παναθηναϊκό μία ακόμη κούπα.
Ο ευρωκόουτς Παναγιώτης Γιαννάκης καλείταινα οδηγήσει το Μαρούσι με ασφάλεια στη μετά-Σπανούλη εποχή. Ο Ολυμπιακός των 11 νέων παικτών ετοιμάζεται να εξαπολύσει την αντεπίθεσή του με τον Γιόνας Καζλάουσκας στον πάγκο και τον Νίκο Χατζή ηγέτη μέσα στο γήπεδο.

Ξεχωριστή μνεία οφείλουμε να κάνουμε για τις ομάδες της επαρχίας. Το μπάσκετ προχώρησε σε αποκέντρωση αφού για πρώτη φορά στα χρονικά της Α1 θα λάβουν μέρος πέντε επαρχιακές ομάδες.
Ολύμπια Λάρισας, Γυμναστικός Λάρισας, Απόλλωνας Πάτρας, Μακεδονικός και ο Κολοσσός Ρόδου χαρίζουν στο πρωτάθλημα ένα διαφορετικό χρώμα και δίνουν την ευκαιρία σε νέους φίλους να έρθουν σε επαφή με το άθλημα.

Οι 14 μονομάχοι της Α1



(link:104774)Παναθηναϊκός(/link)
(link:104776)ΑΕΚ(/link)
(link:104780)Πανιώνιος(/link)
(link:104783)Μαρούσι(/link)
(link:104787)Aρης(/link)
(link:104791)ΠΑΟΚ(/link)
(link:104800)Μακεδονικός(/link)
(link:104803)Ολυμπιακός(/link)
(link:104809)Aπόλλωνας Πάτρας(/link)
(link:104812)Ολύμπια Λάρισας(/link)
(link:104813)Πανελλήνιος(/link)
(link:104811)Hρακλής(/link)
(link:104815)Κολοσσός Ρόδου(/link)
(link:104816)Γ.Σ Λάρισας(/link)












Tα γήπεδα, με την προσθήκη του κλειστού Ελληνικού, είναι καλύτερα από ποτέ και οι φίλαθλοι θα απολαμβάνουν τα παιχνίδια μέσα σε ανθρώπινες συνθήκες (μακριά, ελπίζουμε, από τους χουλιγκάνους).

Η τηλεόραση (ΕΡΤ, SUPERSPORT) είναι και πάλι κοντά στο μπάσκετ, έτοιμη να προσφέρει τη βοήθεια που το πρωτάθλημα χρειάζεται για να μπει και πάλι στην καρδιά του κόσμου.

To Contra.gr σας προσφέρει το πρωτάθλημα της Α1 στο πιάτο με την ελπίδα ότι αυτή η περίοδος θα σημάνει την ολική επαναφορά της πορτοκαλί μπάλας.




Επιμέλεια: Λεωνίδας Παπαδημητρίου, Γιάννης Ζωιτός, Νίκος Γιαννόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK