ΜΥΘΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ της ΑΕΚ σε Γιάνκοβιτς

Η ΑΕΚ κάνει την οικονομική υπέρβαση για να κάνει δικό της τον Βλάντο Γιάνκοβιτς. Τι απάντησε στους "κιτρινόμαυρους" ο παίκτης.

ΜΥΘΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ της ΑΕΚ σε Γιάνκοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Contra.gr, η ΑΕΚ έχει προσεγγίσει τον Βλάντο Γιάνκοβιτς και του έχει προσφέρει ποσό που τινάζει τη μπάνκα στον αέρα.

Το είχε προαναγγείλει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΟΤΕ ΤV και τον Βασίλη Σκουντή, όταν είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως διακαής του πόθος είναι παίκτης που αγωνίζεται στους "αιώνιους". Αυτός, λοιπόν, είναι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Η προσφορά αγγίζει το εξωπραγματικό ποσό για την Ένωση και το ελληνικό πρωτάθλημα του 1.2 εκ. ευρώ για 2 χρόνια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η πλευρά του παίκτη ευχαρίστησε για τη δελεαστική πρόταση τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, αλλά τους διεμήνυσε με κάθε τρόπο πως πρώτα θα μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και μετά θα συζητήσει με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Του είπε δε, ότι δεν είναι αναγκαίο να τον περιμένουν, καθώς δεν γνωρίζει πότε και πόσο χρόνο θα πάρουν οι διαπραγματεύσεις με τους "πράσινους".

Όπως γίνεται αντιληπτό, η Ένωση μπαίνει για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού με τον Μάκη Αγγελόπουλο να κάνει πράξει τις εξαγγελίες του για ισχυρή ΑΕΚ με ελληνικό κορμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τριετές συμβόλαιο του Γιάνκοβιτς ολοκληρώθηκε εφέτος το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η συνέντευξη του Μάκη Αγγελόπουλου στον ΟΤΕ TV

News 24/7

24MEDIA NETWORK