Νέο φιλικό με ΑΕΚ

Πριν καλά-καλά επιστρέψει από την Κεφαλλονιά, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση του τριήμερου τουρνουά, με απολογισμό δύο νίκες και μια ήττα το Μαρούσι δεν σταματά να δίνει φιλικές αναμετρήσεις. Την Τετάρτη το απόγευμα στο Γαλάτσι, οι "κιτρινόμαυροι" αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στο τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Νέο φιλικό με ΑΕΚ

Πριν καλά-καλά επιστρέψει από την Κεφαλλονιά, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση του τριήμερου τουρνουά,με απολογισμό δύο νίκες και μια ήττατο Μαρούσι δεν σταματά να δίνει φιλικές αναμετρήσεις. Την Τετάρτη το απόγευμα στο Γαλάτσι, οι "κιτρινόμαυροι" αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στο τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα καθίσει στον πάγκο του Αμαρουσίου αναλαμβάνοντας τα... ηνία από τον μέχρι τώρα υπεύθυνο, Μηνά Γκέκο.Μέχρι τώρα, πάντως,ο "Δράκος" ενημερωνόταν καθημερινά για την πορεία της προετοιμασίας, ενώ μέσω κασετών παρακολούθησε μαγνητοσκοπημένα όλα τα φιλικά παιχνίδια.

Για τις εμφανίσεις στο τουρνουά, ο Μηνάς Γκέκος σχολίασε: " Εμείς προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε τον χρόνο συμμετοχής των παικτών με βάση την δουλειά που έχουμε κάνει ως τώρα. Τα αποτελέσματα ήταν τα τελευταία που μας ενδιέφεραν. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς ".

Στα αγωνιστικά νέα, ο Αλέξης Κυρίτσης, ο οποίος δεν ταξίδεψε στην Κεφαλλονιά λόγω ενός διαστρέμματος, αναμένεται να δώσει το παρόν στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Εξάλλου, ολοκληρώνει με επιτυχία το πρόγραμμα αποθεραπείας που του είχε δοθεί από το ιατρικό τιμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK