Νίκησε τους Γουόριορς, "έφαγε" και τον Ντουράντ ο Γιάννης!

Μεγάλη βράδια για τους Μπακς στην έδρα των Γουόριορς, αφού η ομάδα του Γιάννη κατάφερε τη νίκη κόντρα στους πρωταθλητές (116-107), ενώ ο ίδιος έγινε η αιτία για να... χάσουν οι γηπεδούχοι τον Κέβιν Ντουράντ στο τέλος του ημιχρόνου. (VIDEO)

Νίκησε τους Γουόριορς, "έφαγε" και τον Ντουράντ ο Γιάννης!

Σπουδαίος Γιάννης, σπουδαίοι Μιλγουόκι Μπακς μέσα στην "Όρακλ Αρένα" των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Τα "ελάφια" επικράτησαν της ομάδας του τραυματία Κάρι, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τα πλέι οφς, ενώ παράλληλα με το 116-107 άφησαν τους Γουόριορς οριστικά στη δεύτερη θέση (σ.σ. τρίτη συνεχόμενη ήττα και κορυφή στη δύση για τους Ρόκετς)!

Όσον αφορά τον "Greek Freak", για μία ακόμη φορά ήταν η... αιτία για να πατήσει η ομάδα του "γκάζι" και να πάρει αυτή τη σημαντική νίκη. Πέτυχε 32 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ, έκανε και 2 κλεψίματα, αλλά άλλο ήταν αυτό που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε μία από τις κόντρες του με τον Κέβιν Ντουράντ, ο δεύτερος ζήτησε φάουλ που του έγινε από τον Αντετοκούνμπο -και δεν του δόθηκε- γεγονός που έφερε την "έκρηξή" του και την αποβολή του λόγω διαμαρτυριών με δύο τεχνικές ποινές.

Πέραν του αγωνιστικού, η "κόντρα" του "Greek Freak" με τον KD έχει πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υπάρχει λόγος. Δεν είναι λίγες οι φορές στο παρελθόν που ο σταρ των Γουόριορς έχει αποθεώσει τον 23χρονο Έλληνα, λέγοντας: " Είναι πιο γρήγορος, πιο αθλητικός από εμένα" και φυσικά η κορυφαία δήλωση τον Οκτώβριο του '17: " Ο Γιάννης μπορεί να γίνει ο καλύτερος όλων των εποχών!"

Photo Credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

News 24/7

24MEDIA NETWORK