Ντόρσεϊ, ο νέος Αντετοκούνμπο

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε... παπάδες με 27 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και το Oregon πήρε το εισιτήριο για το Final Four του NCAA, πρώτη φορά μετά από 78 χρόνια (VIDEO)!

Oregon Ducks guard Tyler Dorsey (5) looks for a pass against California defenders in an NCAA college basketball game Thursday, Jan. 19, 2016, in Eugene, Ore. (AP Photo/Thomas Boyd)
Tyler Dorsey AP

Οι "Ducks" έχουν τρελάνει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τα φετινά τους κατορθώματα. Τα ξημερώματα της Κυριακής απέκλεισαν ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, με τον Ντόρσεϊ μάλιστα να αποτελεί το νούμερο ένα επιθετικό όπλο για το Oregon

Ο Έλληνας γκαρντ είχε 27 πόντους (με 6/10 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ οδηγώντας την ομάδα του στο Final Four. Το παιχνίδι μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά για την ομάδα του Ντόρσεϊ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι Kansas Jayhawks έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν τη διαφορά (που έφτασε μέχρι τους 18) σε 6 πόντους.

Λίγα λεπτά πριν το τέλος οι "Ducks" σοβαρεύτηκαν, με τρίποντο του Ντόρσεϊ πήραν απόσταση ασφαλείας ξανά και τελικά κέρδισαν με 74-60.

Photo credit: AP Photo/Thomas Boyd

News 24/7

24MEDIA NETWORK