ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο "Greek Freak" έσβησε τα φώτα του Τζόελ Εμπίντ

Οι Μπακς επικράτησαν των Σίξερς με 90-88 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει μία πολύ καλή εμφάνιση. Highlight της αναμέτρησης η καταπληκτική τάπα στον Τζόελ Εμπίντ.

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, right, and Philadelphia 76ers' De'Anthony Melton battle for position during the second half of an NBA basketball game, Thursday, Oct. 20, 2022, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Ο Γιάννη με τον Μέλτον AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς άρχισαν τη σεζόν στο NBA με νίκη εις βάρος των Σίξερς στη Φιλαντέλφια με 90-88. Ο "Greek Freak" πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, σημειώνοντας 21 πόντους, 8/13 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/5 βολές, 13 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ, 1 λάθος, 4 φάουλ, +13 στο +/- σε 36:05 αγωνιστικά λεπτά.

Στα highlight της βραδιάς δεν γίνεται να μην συμπεριληφθεί το αριστουργηματικό κόψιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Τζόελ Εμπίντ. Ο σταρ των Σίξερς επιχείρησε να μπει στο καλάθι των Μπακς, αλλά υπολόγισε χωρίς τον ηγέτη τους ο οποίος ήταν εκεί για να του σβήσει τα φώτα εντυπωσιακά!

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικό κοντράστ: Ο Κοσίδης πέντε χρόνια πριν πανηγύριζε ως ball boy γκολ του Αραούχο

Το ρολόι του Μπενζεμά είναι πάμφθηνο σε σύγκριση με αυτό του Μέιγουεδερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK