Το ρολόι του Μπενζεμά είναι πάμφθηνο σε σύγκριση με αυτό του Μέιγουεδερ

Μεγάλη κουβέντα άνοιξε για το αξίας άνω των 500.000 ευρώ ρολόι του Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γαλλοαλγερινός φόρεσε το αξεσουάρ στο γκαλά της Χρυσής Μπάλας. Ωστόσο, ο βαθύπλουτος μποξέρ, Φλόιντ Μέιγουεδερ έχει ένα πολύ πιο ακριβό στη συλλογή του.

Boxer Floyd Mayweather Jr., right, looks at Los Angeles Clippers guard Patrick Beverley during the first half in Game 3 of the Clippers'  first-round NBA basketball playoff series against the Golden State Warriors on Thursday, April 18, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Ο Φλόιντ Μέιγουεδερ σε αγώνα των Κλιπερς με τους Γουόριορς AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Οι Καρίμ Μπενζεμά και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πέραν των επιτυχιών τους στα βραβεία για τη Χρυσή Μπάλα κατάφεραν να γίνουν θέμα και για άλλο λόγο.

Συγκεκριμένα, για τα ρολόγια που φορούσαν καθώς αυτό του ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης κόστισε πάνω από 500.000 ευρώ ενώ αυτό του Πολωνό φορ της Μπαρτσελόνα μπορεί να το βρει κανείς στο διαδίκτυο με τιμή εκκίνησης από τα 27 ευρώ.

Υπάρχει, όμως, ένας άλλος αθλητής εκτός ποδοσφαίρου που έχει στην κατοχή του ένα ρολόι το οποίο είναι 36 φορές ακριβότερο από αυτό που φορέσει ο Καρίμ στο Παρίσι. Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ ο πυγμάχος που επί σειρά ετών ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου είναι ο κάτοχος του συγκεκριμένου κομματιού που είναι ένα και μοναδικό!

Πρόκειται για το Billionaire Jacob & Co.'s αξίας (κρατηθείτε) 18.000.000 δολαρίων. Όπως θα δείτε στο post που είχε κάνει ο μποξέρ, το ρολόι είναι εντυπωσιακό φτιαγμένο από πολύτιμους λίθους. Πάντως, ο Μεϊγουέδερ έχει μία μεγάλη συλλογή ρολογιών που κομμάτια που αξίζουν πολλά εκατομμύρια επίσης.

Δείτε το ρολόι του Αμερικάνου

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλείο Βαλμπουενά για Μπενζεμά και Χρυσή Μπάλα

Η European Super League λέει "ερχόμαστε" μέσω του νέου CEO

Ο Εβρά τρώει το χορτάρι του Όλντ Τράφορντ και ο Ανρί λυγίζει

News 24/7

24MEDIA NETWORK