Ο άθλος του Λουίς Ενρίκε εμπνέει τον Μπαρζώκα!

Ο άθλος της Μπαρτσελόνα με την πρόκριση στους "8" του Champions League έρχεται να λειτουργήσει ευεργετικά και για την ομάδα μπάσκετ των Καταλανών! Διαβάστε το story.

Ο άθλος του Λουίς Ενρίκε εμπνέει τον Μπαρζώκα!

Η ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα διέρχεται σοβαρή αγωνιστική κρίση και αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματα τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, με το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα να βρίσκεται μακριά από την πρώτη θέση στη Liga Endesa και να έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να βρεθεί στα προημιτελικά της Euroleague.

Αυτό που φέρνει μάλιστα σε ακόμα πιο... αμήχανη θέση το τμήμα είναι πως την ίδια ώρα η ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα του Λουίς Ενρίκε έστειλε στα ουράνια τους οπαδούς της, πραγματοποιώντας την ανατροπή του αιώνα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο άθλος του Λουίς Ενρίκε εμπνέει τον Μπαρζώκα!

Πώς μπορεί να επωφεληθεί από αυτό μία ομάδα που κατηγορείται πως έχει γεμίσει ένα σωρό εθνικότητες (για την ακρίβεια 6 Αμερικανούς, 1 Βραζιλιάνο, 1 Σουηδό, 1 Έλληνα, 1 Κροάτη, 1 Βούλγαρο και 3 Ισπανούς);

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής "Sport" ο άθλος της ομάδας του Λουίς Ενρίκε αναμένεται να αποτελέσει "οδηγό" και για την ομάδα μπάσκετ καθώς λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Ούνιξ στο "Palau Blaugrana" ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα δείξει στους παίκτες του ένα video για να τους καταδείξει το πάθος που βίωσε στις εξέδρες του "Camp Nou" στο Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και την αντίδραση της ομάδας φούτσαλ που πανηγύρισε έξαλλα για το επίτευγμα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Λέτε αυτό το video να σταθεί αρκετό για να "ανεβάσει" και την ομάδα μπάσκετ που κατηγορείται πως παίζει χωρίς πάθος και χαρακτήρα νικητή;

News 24/7

24MEDIA NETWORK