Ο Χρ. Χαρίσης στο Contra.gr για την Εθνική

Ο Χρ. Χαρίσης στο Contra.gr για την Εθνική
Aν ήταν υγιής το καλοκαίρι, θα μπορούσε να βρίσκεται και αυτός τώρα στην Σερβία μαζί τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής. Ενας τραυματισμός όμως τον ανάγκασε να θέσει εαυτόν εκτός "επίσημης αγαπημένης". Ο Χρήστος Χαρίσης κατέθεσε στο Contra.gr την άποψή του για τη μεγάλη προσπάθεια της Εθνικής σε αυτό το Ευρωμπάσκετ.

"Πιστεύω ότι η Εθνική έχει κάνει ήδη την υπέρβασή της. Το άξιζε αυτή η ομάδα. Δεν πρέπει όμως να σταματήσουμε εδώ. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ημιτελικό με του Γάλλους. Η Γαλλία απέκλεισε δύο από τις ομάδες που είχαν θεωρηθεί φαβορί. Βέβαια σε αυτό το Ευρωμπάσκετ αποδείχθηκε ότι φαβορί δεν υπήρχαν. Oλοι μπορούν να τα καταφέρουν.”

Tώρα πια το πολύ το άγχος έχει φύγει από τα παιδιά. Ο πρώτος και σημαντικότερος στόχος έχει επιτευχθεί. Πλέον η πίεση θα είναι λιγότερη και αυτό είναι πολύ θετικό για την ομάδα. Μπορώ άνετα να πω ότι για μένα η Εθνική θεωρείται ήδη επιτυχημένη. Παράλληλα όμως πρέπει να βάζουμε υψηλούς στόχους. Εδώ που φτάσαμε, μπορούμε το καλύτερο.Ας νικήσουμε τους Γάλλους και βλέπουμε.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK