Ο Γιαννάκης στο Μαρούσι

Στον πάγκο του Αμαρουσίου θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του ο Παναγιώτης Γιαννάκης κάνοντας ταυτόχρονα την επανεμφάνιση του στην Α1 μπάσκετ. Ο "δράκος" συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο των κιτρίνων, Αρη Βωβό, και μέχρι το 2005 θα ηγείται της ομάδας, από την οποία αποχώρησε ο Κώστας Πετρόπουλος μετά την ήττα από τον Αρη. Το Μαρούσι είναι ο τρίτος "σταθμός" του Παναγιώτη Γιαννάκη, μετά την Εθνική ομάδα και τον Πανιώνιο

Ο Γιαννάκης στο Μαρούσι
Στον πάγκο του Αμαρουσίου θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του ο Παναγιώτης Γιαννάκης κάνοντας ταυτόχρονα την επανεμφάνιση του στην Α1 μπάσκετ. Ο "δράκος" συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο των κιτρίνων, Αρη Βωβό, και μέχρι το 2005 θα ηγείται της ομάδας, από την οποία αποχώρησε ο Κώστας Πετρόπουλος μετά την ήττα από τον Αρη. Το Μαρούσι είναι ο τρίτος "σταθμός" του Παναγιώτη Γιαννάκη, μετά την Εθνική ομάδα και τον Πανιώνιο.

Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Γιαννάκης θα αναλάβει κανονικά τα καθήνοντα του μετά την επιστροφή της ομάδας του Αμαρουσίου από το Ισραήλ, όπου και θα αντιμετωπίσει την Χασαρόν για το Τσάμπιονς Καπ. Ο Γιαννάκης αναμένεται να αλλάξει αρκετά πράγματα ξεκινώντας από το προπονητικό τιμ, όπου θα φέρει τους δικούς του συνεργάτες. Οσον αφορά τα αγωνιστικά, η πρόκριση μετά την ήττα από τον Αρη στο Αλεξάνδρειο είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Πάντως θα χρειαστεί και ένα μικρό θαύμα το Μαρούσι, αφού πρέπει να χάσει ο Αρης είτε στην Θεσσαλονίκη είτε στο Σπλιτ, κάτι που πρακτικά είναι πολύ δύσκολο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK