Ο Γιάννης έδωσε σόου, όμως οι Μπακς διασύρθηκαν!

Δύσκολη βραδιά για τους Μπακς που έχασαν με 129-110 από τους Ράπτορς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ωστόσο να πετυχαίνει δυο εντυπωσιακά καλάθια, το ένα εκ των οποίων πίσω από τη ρακέτα (VIDEOS)!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo dunks over Indiana Pacers' Myles Turner during the second half of an NBA basketball game Wednesday, Jan. 3, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
giannis bucks AP IMAGES

Μέχρι το πρώτο ημίχρονο οι Μπακς όχι μόνο ήταν μέσα στο παιχνίδι, αλλά διατηρούσαν σημαντικές ελπίδες για να πάρουν μία σπουδαία νίκη κόντρα στους Ράπτορς. Η καταστροφική 3η περίοδος (43-19), ωστόσο, άλλαξε τις ισορροπίες και η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχασε τελικά με άσχημο τρόπο 129-110.

Ακόμα και σε αυτή την κακή μέρα ο Έλληνας άσος μας χάρισε μπόλικο θέαμα με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα και ένα καλάθι πίσω από τη ρακέτα! Συνολικά μέτρησε 24 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Από την άλλη πλευρά ΝτεΡόζαν, Λάουρι, Ιμπάκα και Βαλαντσιούνας βρέθηκαν όλοι σε καλή μέρα, οπότε το έργο του "Greek Freak" ήταν εξ αρχής δύσκολο.

Δείτε τις δυο εντυπωσιακές ενέργειες του Γιάννη:

News 24/7

24MEDIA NETWORK