Ο Giannis ενοχλήθηκε σφόδρα και... έβγαλε κέρατα!

Αρκεί ένα και μόνο ποστάρισμα για να σβήσει τη φωτιά που άναψε ο Αμερικάνος δημοσιογράφος για τα σενάρια ανταλλαγής του Γιάννη Αντετοκούνμπο;

Ο Giannis ενοχλήθηκε σφόδρα και... έβγαλε κέρατα!

Όταν ο Άντριαν Βοζναρόφσκι μιλούσε δημόσια για το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήξερε πολύ καλά ότι θα προκαλέσει... σεισμό στον μπασκετόκοσμο των ΗΠΑ και όχι μόνο.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος του ESPN και μεταγραφο-προφήτης από τους λίγους δεν είναι απ' αυτούς που λένε ή γράφουν κάτι αυθόρμητα, χωρίς δεύτερη σκέψη ή πληροφόρηση. Και οι ατάκες του σε τηλεοπτική εκπομπή, οι οποίες συνοψίζονται στο ότι "η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει", δεν βγήκαν τυχαία από το στόμα του. Προφανώς κάτι γνωρίζει ή στη χειρότερη εκτιμά ότι θα συμβεί στο μέλλον, άμεσο ή όχι.

Όπως τυχαία δεν ήταν και η αντίδραση του Έλληνα σταρ των Μπακς. Ο οποίος, γνωρίζοντας πλέον πως λειτουργεί το μιντιακό σύστημα, έσπευσε να καθησυχάσει το κοινό του Μιλγουόκι επιχειρώντας να καταλαγιάσει το θόρυβο που προέκυψε. " Η αφοσίωση είναι γραμμένη στο DNA μου", έγραψε στο twitter ο Giannis και άμεσα η ανάρτησή του, αφού έγινε και retweet από τον οργανισμό, συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes και αναδημοσιεύσεις.

Το ελάφι δίπλα στις έξι λέξεις, που με τέχνη επέλεξε και χρησιμοποίησε, ήρθε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ποστάρισμά του. Πολλούς τούς έκανε να χαρούν, να πανηγυρίσουν. Αρκετούς πάντως εξ εκείνων που άνοιξαν διάλογο από κάτω δεν τους έπεισε. Μάλιστα υπήρξαν κάποιοι που τον παρομοίασαν με τον Ντουράντ αμφιβάλλοντας για τις προθέσεις του. Λέτε;

AP Photo/Aaron Gash

News 24/7

24MEDIA NETWORK