Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος σχολιάζει

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος σχολιάζει

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος παρακολούθησε τον αγώνα από την Ιταλία και παρέθεσε την άποψή του για τους αναγνώστες του Contra.gr

"Η Εθνική έκανε σήμερα κάτι πολύ απλό. Σε όλα τα σκριν των Γάλλων άλλαζαν οι παίκτες και έτσι δεν τους έδιναν την δυνατότητα να σουτάρουν ελεύθεροι. Οι αντίπαλοι μας, πλην του Πάρκερ και του Ριγκοντό δεν είχαν παίκτες που μπορούσαν να απειλήσουν από την περιφέρεια και έτσι τους εξουδετερώσαμε.

Η ομάδα παρουσίασε φοβερή δύναμη στην άμυνα και αυτό το δείχνει το τελικό σκορ. Σε συνδυασμό με τους συχνούς αιφνιδιασμούς είχε όλα εκείνα που χρειάζονταν για να πάρει το παιχνίδι.

H απόδοση της Εθνικής ανάγκασε τους Γάλλους να είναι ανύπαρκτοι επιθετικά. Οταν βάζεις 12 πόντους σε ένα ημίχρονο, σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τότε αυτό τα λέει όλα.

Οι παίκτες δεν μπορεί ναπαίζουν το ίδιοστα 40' ενός αγώνα. Ανάλογα με την αναμέτρηση και την δυναμικότητα του αντιπάλου είναι σίγουρο ότι τα παιδιά θα ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν τον αγώνα. Οταν βρει ομάδες που είναι καλύτερες επιθετικά τότε και η εθνική μας θα ξεδιπλώσει τις επιθετικές τις αρετές για να πάρει το παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK