Ο Γιουλ "χάζεψε" την Μπαρτσελόνα με buzzer beater!

Όταν η μπάλα φεύγει από τα χέρια του Σέρχιο Γιουλ στο φινάλε μία είναι η κατάληξη! Δείτε το τρελό του τρίποντο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στην Μπαρτσελόνα (VIDEO)!

Real's Sergio Llull gestures during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between Real Madrid and Fenerbahce Ulker in Madrid, Spain, Friday, May 15, 2015. (AP Photo/Andres Kudacki)
Real's Sergio Llull gestures during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between Real Madrid and Fenerbahce Ulker in Madrid, Spain, Friday, May 15, 2015. (AP Photo/Andres Kudacki) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε το ημίχρονο του "Clasico" με την Μπαρτσελόνα προηγούμενη με 11 πόντους διαφορά (47-36) και το σίγουρο είναι πως κρατούσε το καλύτερο για το τέλος.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν την τελευταία επίθεση όμως οι "μερένγκες" έπαιξαν σούπερ άμυνα και έβγαλαν αιφνιδιασμό σε χρονο dt, ο Ντόνσιτς κουβάλησε εξαιρετικά τη μπάλα και "τάισε" τον Γιουλ με τρομερή ασίστ, και ο ηγέτης της Ρεάλ "σκότωσε" τους Καταλανούς με off balance τρίποντο σε "νεκρό χρόνο". Φάση για πολλά χειροκροτήματα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK