Ο Γιουλ έκρινε το ντέρμπι με buzzer beater

O Σέρχιο Γιουλ απέδειξε και πάλι ότι είναι ο κορυφαίος killer που κυκλοφορεί στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Με δικό του buzzer beater η Ρεάλ λύγισε την Μπαρτσελόνα του Μπαρτζώκα (76-75)!

Ο Γιουλ έκρινε το ντέρμπι με buzzer beater

Κάποιος να κλείσει τον κύριο σ' ένα δωμάτιο, να τον κλειδώσει στα αποδυτήρια, να κάνει κάτι τέλος πάντων με τον Σέρχιο Γιουλ.

Ο...λεγάμενος δεν μας τα είπε καθόλου καλά την Κυριακή στο clasico με την Μπαρτσελόνα. Αφού φρόντισε να δείξει τις άγριες διαθέσεις του από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (με δικό του buzzer beater η Ρεάλ πήγε στα αποδυτήρια με +11), στο τέλος ξέρανε για τα καλά τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

Η Μπάρτσα, μετά από μεγάλη προσπάθεια και έξοχο παιχνίδι του Περπέρεργλου, είχε περάσει μπροστά (με δύο καλάθια του Τόμιτς) και περίμενε την τελευταία άμυνα για να απολαύσει τους καρπούς των κόπων της. Μάταιο.

Ο Γιουλ πήρε την μπάλα στην τελευταία επίθεση της Ρεάλ και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθέναν. Ευστόχησε σε σχεδόν νεκρό χρόνο! Συνολικά είχε 16 πόντους (με 6/17 σουτ) και 7 ριμπάουντ.

Απολαύστε το καλάθι που έκρινε το ματς

News 24/7

24MEDIA NETWORK